Svētdien pl. 20.30 kanālā TV3 būs skatāma iemīļotā šova “Es mīlu tevi, Latvija!” astotās sezonas noslēdzošā sērija. Starp čempionu sezonas pēdējās sērijas dalībniekiem būs ne tikai Latvijā iemīļoti mūzikas industrijas pārstāvji, bet arī olimpiskais čempions Nauris Miezis.

Šīs sezonas pēdējā raidījumā Janai palīgā punktus pelnīt dosies mūziķi Intars Busulis un Kārlis Būmeisters, kā arī 3×3 basketbola izlases dalībnieks Nauris Miezis. Savukārt sezonas noslēguma spēlē Valtera komandā piedalīsies mūziķe Katrīna Dimante, kordiriģents Jānis Ozols un grupas “Prāta vētra” menedžere, šova “X Faktors” mentore Aija Auškāpa.

“Paldies visiem maniem erudītajiem, attapīgajiem un atsaucīgajiem komandas biedriem, kuri  atnāca uz šovu “Es mīlu Tevi, Latvija”. Manuprāt , kopā izdzīvojām skaistus Latvijas stāstus un pavadījām laiku jēgpilni. Atsvaidzinājām atmiņu, uzzinājām  daudz ko jaunu un izlustējāmies. Kā jau visas iepriekšējās sezonas, arī šī bija atmiņā paliekoša un mans preģis(vecvārds: seja) pēc kārtējā iefilmētā raidījuma vienmēr bija plati smaidīgs. Esmu pateicīga visiem TV3 skatītājiem par atbalstu un līdzi jušanu mums visiem!” tā komandas kapteine Jana Duļevska.

“Šis ir viens no mīlētākajiem šoviem gan no skatītāju, gan dalībnieku puses. Šo gadu laikā, esam uzzinājuši daudz jaunu, mazāk zināmu vai piemirstu lietu par mūsu mīļo Latviju un tās cilvēkiem, noteikti esam atkārtojuši ģeogrāfiju un izdziedājuši daudz jaunu un arī senāku dziesmu. Prieks, ka šis šovs nu jau ir kļuvis par tradīciju un nes prieku un vairo patriotismu ikvienā ģimenē, jo īpaši šajā, tik sarežģītajā laikā,” apgalvo TV3 programmu direktore Elīna Jēkabsone.

Skaties iemīļotā svētdienas šova “Es mīlu tevi, Latvija!” sezonas noslēdzošo raidījumu jau šo svētdien pl. 20.30 kanālā TV3 vai arī nākamā paaudzes televīzijā Go3!

Iepriekšējais rakstsKaspars Kambala pamatīgi nokaitināts
Nākamais rakstsRīgas dome uzdod nojaukt Okupācijas pieminekli