Nedēļas nogalē Rīgā , Splendid Palace notika Baibas Sipenieces -Gavares stāvizrādes IR VĒL pirmizrāde. Jauni notikumi tautā iemīļotās Baibas Sipenieces-Gavares dzīvē
Baiba pati pēc pirmizrādes un pirmajām izrādēm Rīgā  saka tā: 
“Pirmizrāde ir īpaša ar to, ka tā ir izrāde, kurai nav līdzīgas nevienas citas.  Zālē bija liela daļa no manu stāstu varoņiem, kā arī cilvēki, kas manā dzīvē spēlē un ir spēlējuši nozīmīgu lomu.  Es pirmizrādi uztveru kā manu atskaiti viņu priekšā.  Protams, bija arī liels satraukums, kā arī  tā blaknes. , kad izrāde itkā paiet nedaudz malā.  Cilvēki jūt to dzīvo nervu, jūt, ka tas ir šeit un tagad.  Es pirmizrādes neuztveru kā īstās izrādes.  Īstā izrāde man sākās no kādas trešās reizes” .  
Baiba arī atzinīgi novērtē sadarbību ar skatuves scenogrāfijas un video efektu autoru PappaChi, kurš arī bija tūres reklāmas rullīša idejas autors un īstenotājs.  “Izrādes iecere izdevās tieši tā, kā biju to iedomājusies, nekas nebija par daudz un viss īstajā vietā un precīzā apjomā, lai radītu pareizo noskaņu, vai pastiprinātu to” , stāsta Baiba. 
Nākamās izrādes – Ulbrokā, Madonā, Ādažos, Jēkabpilī, Ogrē, Gulbenē, Valmierā, 
Kuldīgā, Jaunpilī, Rēzeknē, Tukumā, Alūksnē, Bauskā, Talsos, Rīgā, Venspilī, Cēsīs, Liepāja, Jelgava, Brocēni, Skrundā, Aizkrauklē, Limbažos. 

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsOdometru manipulācija: kā to atklāt un neiegādāties auto ar viltotu nobraukumu?
Nākamais rakstsMuitniekiem milzu ķēriens pārbaudēs uz robežas