Kā vēsta 16.-22. augusta izdevums “Privātā dzīve”, pazīstamais dziedātājs Nikolajs Puzikovs (33) izvirzījis sev uzdevumu – divu gadu laikā sakārtot privāto dzīvi, proti, atrast sievu un tikt pie pēcnācējiem.

Nikolajs stāsta, ka dzīvē ir nostabilizējies – ir izglītība, stabils darbs, taču aizvien ir brīvs vīrietis. Jau 14 gadus viņš strādā Valsts policijā, kur jau pakāpies pa karjeras kāpnēm. Aizvadīto divu gadu laikā strādājis ļoti daudz, ņēmis virsstundas, bet nu esot gatavs veidot ģimeni.

Nikolajs atklāj, ka nav viena noteikta sieviešu tipa, kas viņam patīk, arī matu krāsai neesot nozīmes. Viņam allaž galvenais kritērijs esot bijis – lai meitene nesmēķē, jo arī viņš to nedara. Lai cienītu vecākus, būtu labsirdīga. Nikolajs pat nevēlas, lai meitene būtu saistīta ar mūzikas pasauli, tas neesot svarīgi.

“Tinder” pakalpojumos viņš esot vīlies, tāpat uzskata, ka vīrietim ir jābūt tam, kurš medī un izvēlas, tādēļ lielu vērību daiļā dzimuma vēstulēm soctīklos nepievērš. Jāiepazīstas reālajā pasaulē, nevis “Instagram”, kur attēliem var likt dažādus filtrus, uzskata viņš. 

Bet kur tad ar Nikolaju var iepazīties? Viņš aicina dāmas uz saviem koncertiem, jo simpātiskas apmeklētājas allaž publikā pamanot. Kas vēl svarīgi – meitenei jābūt gatavai ar Nikolaju doties uz publiskiem pasākumiem, jo viņam tiek pievērsta preses uzmanība. Dziedošais policists atklāj, ka ir bijuši gadījumi, kad izrādās – dāmas tam nav gatavas.

Vairāk lasiet izdevuma “Privātā dzīve” 16.-22. augusta numurā.

Iepriekšējais raksts“Eolikas” fani satraukušies – kas koncertā notika ar dziedātāju Zemgalu?
Nākamais rakstsMagone beidzot atklāj, cik nopelna