Piektdien, 17. maijā, Markus Riva priecē savus fanus visā pasaulē ar jauna singla “Too late for love” publicēšanu. Šī ir jau otrā dziesma, ko mūziķis izdod sadarbībā ar ierakstu kompāniju “Warner Music Poland”, sekojot pērn izdotajam veiksmīgajam hitam “One night”. Jauns pavērsiens mūziķa Marka Rivas dzīvē

Uzmanīgākie Markus Rivas talanta cienītāji “Too late for love” atpazīs nesen Latvijā iznākušo dziesmu “Mīlēsim vēl”, kas radīta kopā ar poļu producentu Myszkovski (Leonu Miškovski). Tagad dziesmai tapusi versija angļu valodā un tā piedzīvo savu pirmizrādi starptautiskajā arēnā. Kopā ar dziesmu publiskots arī vasarīgs videoklips, kas tapis tepat Latvijā un kura režisors ir ilggadējs Markus sadarbības partneris Pāvels Trebukhins.

Video: 

 

“Ļoti priecājos, ka sadarbība ar Myszkovski turpinās un dziesmu atzinīgi novērtējuši arī “Warner music”, stāsta Markus Riva, “man kā mūziķim šis ir nozīmīgs solis un iespēja gan popularizēt savu mūziku, gan arī savu valsti ārpus tās robežām”.

“Radīt dziesmu, kas spētu uzrunāt divas dažādas nācijas, bija aizraujoši un arī gana izaicinoši”, papildina Myszkovski, “taču sastrādāties ar Marku ir ļoti viegli un patīkami. Man šķiet, mums izdevās!”

Markus Rivas sadarbība ar Polijā populāro dīdžeju un producentu Leonu Miškovski (pazīstamu arī kā Myszkovski) aizsākās pērn ar veiksmīgu hitu “One night”, kas iekaroja Polijas mūzikas topus.

Dziesma: Too Late for Love (lnk.to)

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 18. maijs
Nākamais rakstsKo īsti nozīmē dzīvošana “no algas līdz algai”? Skaidro SEB bankas eksperte