Kā vēsta izdevuma “Privātā dzīve” 8.-14. augusta numurs, populārais Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris vairs nav tik noslogots kā iepriekš un “jūtas mazliet iztukšots”.

Vēl jaunās teātra sezonas atklāšanā Ķestera vārds nebija atrodams nevienā no piecām gaidāmajām pirmizrādēm, bet vēlāk situācija mainījusies un viņš ticis pie Kurta lomas izrādē pie Holivudas spīdekļa Džona Malkoviča.

Aktieris atzinis, ka viņa baterijas uzlādē darbs, bet šovasar darba nav bijis tik daudz, līdz ar to viņš jūtas mazliet iztukšots. “Acīmredzot novecoju,” tā situāciju komentējis leģendārais aktieris, kurš nākamgad svinēs 60. dzimšanas dienu. Viņš ieklausās savos padomdevējos, kuri saka – mazliet jānogaida. Tā teikt, Ķesterim nav visu laiku jāpierāda, ka viņš ir Ķesteris.

Arī seriālos mazliet iestājies klusums, kur vairāk pieprasīti 30-40 gadus veci aktieri. Katrā ziņā Ģirts aizvien ir teātra štatā un izdienas pensijā netaisās. Viņš smej, ka tepat sagaidīs arī īsto.

Katrā ziņā darbs viņam ir arī ārpus teātra, dažādās reģionālās izrādēs un koncertprogrammās. Turklāt nerimstoša ir skatītāju mīlestība – vismaz ārpus teātra pavisam noteikti. Viņš cer, ka saikne ar skatītājiem nepazudīs arī teātrī, jo tā aktierim ir ļoti svarīga.

Plašāk izdevuma “Privātā dzīve” 8.-14. augusta numurā!

Iepriekšējais raksts“Kad būšu darbā, ar “Porsche” brauks dēls!” – rīdzinieks ticis pie iespaidīga laimesta
Nākamais rakstsZiņo par vēl vienu sestdien bojāgājušo