Trešdienas agrā rītā traģiskā ugunsgrēkā Rīgas centrā bojā gājuši 8 cilvēki, vēl vismaz 6 nopietni cietuši, bet vairāki desmiti evakuējušies pašu spēkiem. Publiski pieejamā informācija liecina, ka ēkā Merķeļa ielā 8 atrodas hostelis “Japanese Style Centrum”.

Rīgas mērs Mārtiņš Staķis sociālajos tīklos paziņojis, ka hostelis bijis nelikumīgs, tam uzlikti dažādi sodi un liegumi. Tikmēr iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens atklājis, ka policija šajā adresē bijuši bieži viesi, tāpat vēl šogad februārī telpās nav ielaisti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji, lai varētu apsekot ugunsdrošības situāciju.

 

“Viesnīca Japanese Style Centrum atrodas Rīgā, 700 metru attālumā no Latvijas Nacionālās operas un baleta. Viesiem tiek piedāvāti numuri ar gaisa kondicionētāju un terasi. Ērtību klāstā ietilpst koplietošanas virtuve, bankomāts un visā naktsmītnē nodrošināts bezmaksas WiFi. Šī alerģiskiem cilvēkiem piemērotā naktsmītne atrodas nepilna 1 km attālumā no Rīgas Centrāltirgus.

Katru dienu viesnīcā tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis.

Netālu no viesnīcas Japanese Style Centrum ir pieejamas tādas iecienītas apskates vietas kā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, Rīgas Piedzimšanas pareizticīgo katedrāle un Bastejkalna parks. Tuvākā lidosta ir Rīgas Starptautiskā lidosta, kas atrodas 11 km attālumā no naktsmītnes.

Šī ir mūsu viesu iecienītākā apkārtne galamērķī Rīga, ņemot vērā neatkarīgas atsauksmes,” vēsta cildinošs apraksts vietnē booking.com

Lūk, kā izskatījās viesnīcas telpās!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgā nelaimē Rīgas centrā šorīt dzīvību zaudējuši astoņi cilvēki – VIDEO
Nākamais rakstsIzskan patīkama ziņa “Maxima” veikalu pircējiem