Pelēko toņu elegance, perfekta kārtība un iespaidīga grāmatu kolekcija – aktieris Edijs Zalaks, kuru atpazīstam pēc Artūra lomas seriālā “Nemīlētie”, uzņem “Vakariņš ar savējiem” viesus un izrāda savu mājokli. Ieskaties, kā šobrīd Rīgā nobāzējies šarmantais aktieris!

Šova epizodi iespējams NOSKATĪTIES ŠEIT!

Viņš jau kopš 2011. gada cieši saistīts ar Maskavu, kur studēja un atrada arī mīlestību – maskavieti Vasilisu, kuru apprecēja. Pāris jau iepriekš mēģināja dzīvot Rīgā, bet saprata, ka Maskavā iespējas daudz plašākas un pirms vairākiem gadiem Edijs atstāja Dailes teātri. Maskavā iegādāts arī dzīvoklis jaunajā projektā.

Aprīlī Edijs pašmāju bulvārpresei stāstīja, ka, viņaprāt, Maskavā situācija ir ierasta un “nekā traka” nav, izņemot lidojumu aizliegumu. Viņš informācijai par Krievijas sākto karu Ukrainā seko līdzi gan vietējos kanālos, gan rietumu medijos, tomēr izvairījās paust savu nostāju, norādot, ka tā paliks pie viņa. Runājot par iespējamo atgriešanos dzimtenē, aktieris tobrīd stāstīja, ka, tāpat kā daudziem citiem, plāni ko mainīt viņam esot. Tiesa, viņam ir gan projekti Maskavā, gan bērni apmeklē latviešu skoliņu.

Iepriekšējais rakstsŠis var kļūt par jaunu pavērsienu Kiviča dzīvē, bet vai izdosies?
Nākamais rakstsPavlovs nosauc daudzu sieviešu iecienītu apģērbu, kuru nevajadzētu vilkt pēc 25