Svētdienas vakarā pasauli pāršalca sēru vēsts – ap plkst. 10 rītā pēc vietējā laika netālu no Losandželosas helikoptera avārijā bojā gāja viens no visu laiku izcilākajiem basketbolistiem Kobe Braients, viņa meita, divas viņas basketbola komandas biedrenes un vēl pieci cilvēki, ieskaitot pilotu. Tikai dažas stundas pirms nāves Braients vēl izmantojis sociālos medijus.

Jau vēstīts, ka traģēdijā bojā gāja arī Kobes 13 gadus vecā meita Džianna. Kobem ar sievu Vanesu bija četras meitas.

Tikai dažas stundas pirms nāves izcilais basketbolists, kurš karjeru noslēdza 2016. gada aprīlī, bija apsveicis vēl vienu NBA leģendu Lebronu Džeimsu, kurš tagad spēlē Braienta visu karjeru pārstāvētajā “Lakers” komandā. Džeimss naktī uz svētdienu kļuva par trešo visu laiku rezultatīvāko NBA basketbolistu, apsteidzot tieši Braientu.

Gan “Twitter”, gan “Instagram” Braients apsveica Džeimsu ar panākumiem, izsakot cerību, ka basketbolists dosies uz priekšu un kļūs par otru visu laiku rezultatīvāko spēlētāju NBA vēsturē. Pašam Braientam šajā sarakstā neizdevās tikt augstāk, jo pēdējo sezonu laikā viņš traumu dēļ izlaida daudz spēļu.

 

 

 

View this post on Instagram

 

On to #2 @kingjames! Keep growing the game and charting the path for the next. ??

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Iepriekšējais rakstsNedēļa sākusies ar ziņu par lielu nelaimi Jūrmalā
Nākamais rakstsBezvests.lv atklāj svētdien pazudušās Skaidrītes likteni