12 zodiaka zīmes iedalās četros pamatelementos. Tie ir: Uguns, Zeme, Gaiss un Ūdens. Šis savienojamības reitings parāda, kuri pamatelementi jeb stihijas savā starpā saskan, un kuri nē. Neapšaubāma saderība pastāv starp vienas stihijas pārstāvjiem, jo viņi saprot viens otru, taču atšķirīgu elementu kombinācijas reizēm mēdz būt vēl veiksmīgākas, jo šie cilvēki viens otru papildina. Izlasi un atrodi savu ideālo partneri.


Ja esi dzimusi AUNA, LAUVAS vai STRĒLNIEKA zīmē, tava stihija ir UGUNS.

Tas nozīmē, ka tu:

  • Patiešām proti baudīt seksu, mīli seksuālu izaicinājumu un esi dabiski koķeta;
  • Gultā esi pašpārliecināta un pretimnākoša;
  • Kaisles pārņemta, nemēdz būt sevišķi daudzveidīga;
  • Labprāt pārguli ar tīkamu vīrieti, tik tikko esi paguvusi ar viņu iepazīties;
  • Esi pārdroša un eksperimentējoša gultā, vienmēr gatava izmēģināt ko jaunu;
  • Neesi radusi stāstīt par savām jūtām tam, kurš tevi valdzina;
  • Neuztver seksu kā kaut ko nopietnu, uzskatot kārtīgus smieklus par obligātu veselīgu seksuālo attiecību sastāvdaļu.

 

Ja esi dzimusi VĒRŠA, JAUNAVAS vai MEŽĀŽA zīmē, tava stihija ir ZEME.

Tas nozīmē, ka tu:

  • Esi reāliste un praktiķe – nemēdz „lidināties pa mākoņiem”;
  • Rodi prieku mīlas akta jutekliskajos aspektos – pieskārienos, vieglos glāstos, skūpstos;
  • Gultā neesi sevišķi pārgalvīga, taču, ja tavs partneris vēlas, labprāt izmēģini ko jaunu;
  • Dzīvē mīli visu, kas labs un pamatīgs, pirmām kārtām – labu seksu;
  • Mīlējoties labprāt uzņemies vadošo lomu;
  • Vienmēr vēlies mīlēties vēl biežāk (neatkarīgi no tā, cik bieži tas jau notiek), taču arī atturības periodus panes bez grūtībām;
  • Nepiedod, ja tiec seksuāli noniecināta, uztver seksu ļoti nopietni.

 
Ja esi dzimusi DVĪŅU, SVARU vai ŪDENSVĪRA zīmē, tava stihija ir GAISS.

Tas nozīmē, ka tu:

  • Būdama kopā ar savu vīrieti, bieži vien dod priekšroku dzīvai diskusijai nevis draiskulīgai mīlas stundai;
  • Nepazīsti seksuālās aiztures un esi bez aizspriedumiem;
  • Neiebilsti pret seksuālām attiecībām ar vairākiem vīriešiem vienlaikus;
  • Bez liekas kautrības vari pateikt vīrietim, ko tu no viņa vēlies gultā;
  • Spēj kļūt pārmērīgi romantiska, un mīlas kaislē sarunāt arī tādas lietas ko tu patiesībā nemaz nedomā;
  • Vai bez grūtībām pamest vīrieti pēc tam, kad esi ar viņu gulējusi, par jaukāko uzskatot tieši pašu lenkšanas procesu;
  • Viegli spēj šķirt mīlestību no seksa.


Ja esi dzimusi VĒŽA, SKORPIONA vai ZIVJU zīmē, tava stihija ir ŪDENS

Tas nozīmē, ka tu:

  • Dod priekšroku seksam romantiskā „ierāmējumā”;
  • Esi uzmanīga pret sava partnera seksuālajām vēlmēm, garastāvokļiem un izjūtām;
  • Dažreiz nespēj atklāti pateikt savam partnerim, ko tu no viņa vēlies gultā;
  • Ļauj vaļu seksuālai fantāzijai;
  • Proti novērtēt vīrieti, kurš zina, ko dara, kad esi ar viņu gultā;
  • Mīli erotisku literatūru, mudini partneri gultā likt lietā viņa fantāziju;
  • Esi ļoti jūtīga un sevišķi mīli zīda un atlasa pieskārienus savai ādai.

 

IDEĀLĀ PARTNERA MEKLĒJUMOS

VIŅA – UGUNS


… & Viņš – Uguns:

Kāda kombinācija! Mīlas mirkļos tu vari gaidīt īstu uguņošanu, un ārpus gultas – ak, šie karstie pieskārieni, šie kvēlie skatieni, tie var likt tev acumirklī uzliesmot. Jūsu attiecības ir patiesi nevaldāmas, nekādos rāmjos neiekļaujamas, un nav veida, kā apturēt jūsu mežonīgo dzīšanos pēc acumirklīgas baudas. Ja viens no jums nolems, ka vēlas ko vairāk kā tikai seksu vai pat (tik tikko uzdrošinās par to ieminēties) paliekošas saistības, tai pašā mirklī pienākuma skarbā dvesma palīdzēs noslāpt jūsu kaislības liesmām. Ja ugunīgais pārītis tomēr paliek kopā seksa dēļ, nav nekādu cerību, ka tas varētu turpināties mūžīgi – neviens nespēj izturēt tādu karstumu!

 


… & Viņš – Zeme:

Šajā stihijā dzimušie ir ar kājām stingri ieauguši zemē un, ja tev šāds praktisks un apdomīgs vīrietis var šķist vilinošs, tad ar laiku tu tomēr atklāsi, ka viņš tevi „spiež pie zemes”. Tu esi vitāla un impulsīva, bet viņš – nosvērts un piesardzīgs; viņš ātri vien uzliks bremzes kādai no tavām spožākajām idejām, it sevišķi guļamistabā. Kaut arī vīrietis – Zeme – nav ar varu velkams gultā, tev viņš var šķist pārāk smagnējs, orientēts uz ilgu, monotonu dzimumaktu. Šī savienība varētu būt veiksmīga vienīgi tad, ja seksam tajā būtu pakārtota loma.

 


… & Viņš – Gaiss:

Šī gaisīgā personība var atstāt tik ļoti  atvēsinošu iespaidu uz tavu ugunīgo dabu, ka paliek maz iespēju kaut cik nopietnām darbībām zem palaga. Pirmajā tikšanās reizē tu, visticamāk, esi sajūsmināta par viņa šarmu un pavedināšanas māku – seksuālās attiecības var sākties ļoti ātri. Sākumā mīlēšanās var būt diezgan bieža, taču drīz vien tai parādās tieksme sarukt līdz reizei mēnesī. Šis vīrietis atļauj tev gultā ņemt virsvadību, viņš ir laimīgs izpildīt tavas iegribas, taču tavas prasības viņam galu galā var izrādīties pārāk augstas, un šajā gadījumā viņš uzskatīs par labāku izkaist…

 


… & Viņš – Ūdens:

Gultā tu esi karsta bet viņš – vēss. Tas nenozīmē, ka viņam trūktu aizrautības – nē, taču viņa kaislība izpaužas ļoti maigā, romantiskā veidā. Šim vīrietim raksturīgs tradicionāls domāšanas veids, un tava valdonīgā seksualitāte var viņu mēreni šokēt. Ja tev sekss ir izprieca, tad viņš to traktē līdz smieklīgumam nopietni. Ūdens, kā zināms, apdzēš uguni, un šis vīrietis tik tiešām ir spējīgs noslāpēt tavu entuziasmu savos asarainajos pārmetumos un draudos. Bet tieši Ūdens stihijā dzimušie ir apveltīti ar vislielāko pielāgošanās spēju un vēlmi iemācīties ko jaunu.

 

VIŅA – ZEME

… & Viņš – Uguns

Kaut gan jūs daudzējādā ziņā atšķiraties, jums bija kopīgas pamatvērtības, kas izraisa dabisku savstarpējo pievilcību. Tevī rada bažas vīrieša – Uguns acīm redzamā bezrūpīgā attieksme pret tevi – gan gultā, gan ārpus tās. Pirmajā mirklī tu uzlūko viņu no lejas uz augšu, taču, attiecībām progresējot, esi spiesta konstatēt, ka viņš nebūt nav tik romantisks, kā tev sākumā licies. Ar savu pastāvīgo prasību pēc maiguma tu vari viņu pat atbaidīt. Šim vīrietim vajadzīgs plašums un, ja tu spēsi viņam to dot, jūsu kaisles liesmas var uzšauties visai augstu…

 

… & Viņš – Zeme

Šīm attiecībām ir visas izredzes būt veiksmīgām kā emocionāli, tā seksuāli. Sekss patīk jums abiem un lielu daļu laika jūs labprāt pavadāt horizontālā stāvoklī (Zemes tipi, nebūdami pārāk eksperimentējoši gultā, allaž dod priekšroku tieši horizontālajām pozīcijām). Jūs esat lieliski partneri – iejūtīgi un maigi, spējīgi viens otru pamudināt un atbalstīt, kā arī palīdzēt atbrīvoties no jebkādām seksuālām aizturēm. Sekss ir viens no veidiem, kā stiprināt jūsu attiecības, tāpēc tās parasti ir stabilas un harmoniskas.

 

… & Viņš – Gaiss

Pirmo reizi ieraugot šo vīrieti, viņš tev šķiet, kā svaiga gaisa malks. Viņš ir šarmants un sabiedrisks, taču viņa straujās garastāvokļa maiņas var tevi nogurdināt, sevišķi – ja vienu brīdi viņš izturas kā naivs jauneklis, bet nākošo – kā pieredzējis pavedējs. Tu noteikti apzinies savas seksuālās vēlmes, un tas var likt viņam beigties nost aiz garlaicības. Tev ar viņu nekādā gadījumā nebūs garlaicīgi, bet – šis vīrietis alkst pēc bezgalīgas daudzveidības, un tikai ar visneticamāko iztēli apveltīta sieviete spētu viņu patiešām padarīt par savu. Taču, ja tu domā, ka tev tas varētu uzdoties – pamēģini!

 

… & Viņš – Ūdens

Šim vīrietim vajadzīga sieviete, kura varētu viņam atdot sevi visu. Tu varētu nebūtu gatava tam, ko viņš no tevis gaida. Jau pirmajā tikšanās reizē viņš var būt gatavs runāt par mīlestību un pat par paliekošām saistībām. Tev ir grūti ņemt nopietni šādas pāragras un, kā tev šķiet – tukšas runas, bet tu vari ļaut šīm romantiskajām frāzēm skaloties sev pāri kā tīkamiem, remdeniem ūdeņiem… Seksuāli vīrietis – Ūdens tev šķiet kā pieredzējis, prasmīgs un apveltīts ar tādu paškontroli, ka, atrazdamās ar viņu gultā, it kā spēlētu mīlas ainu kādā filmā. Ar laiku jums ir izredzes savstarpēji „pieslīpēties”, un šīs attiecības ir tā vērtas, lai papūlētos tās saglabāt.

 

VIŅA – GAISS

… & Viņš – Uguns

Vispirms tu savaldzini šo vīrieti ar savu izskatu, pēc tam ņem talkā arī savu dzirkstošo humora izjūtu. Viņu apbur tavu vēlmju un rīcības neprognozējamība. Citu vīrieti tieši šīs īpašības varētu velnišķīgi satracināt, taču vīrietis – Uguns visu tevī uzskata par ārkārtīgi šarmantu. Tevi sajūsmina viņa tiešums, viņa jautrais raksturs, kā arī neslēptā sajūsma par tevi. Uguns, pie kuras cita būtu apdedzinājusies, tevi silda un fascinē. Seksuāli viņš ir krietni prasīgāks nekā tu, taču, nedaudz piestrādājot, tu vari viegli apmierināt viņa vēlmes. Jūs esat mazliet neparasts pārītis, un paviršam vērotājam jūsu savienība šķitīs nedroša. Taču jūs abi apzināties savu attiecību īsto vērtību. Un tas taču ir galvenais, vai ne?

 

… & Viņš – Zeme

Mostoties mīlas jūtām, tava galva atrodas mākoņos, bet viņa kājas ir stingri ieaugušas zemē. Vīrietis – Zeme var sniegt stabilitāti, kas tev ir tik ļoti nepieciešama. Gultā viņa „piezeminātais” jutekliskums var tevi pacelt jaunās ekstāzes virsotnēs, turklāt viņš dievina tavu jautro, sabiedrisko raksturu. Tomēr pastāv bažas, ka viņa emocionālās vajadzības var tevi nomākt, tu vari sākt justies tā, it kā tava individualitāte būtu apdraudēta, un tas tevi dzen panikā. Tikai jums abiem pieliekot īpašus pūliņus, šīs attiecības izdosies saglabāt un padarīt abpusēji tīkamas.

 

… & Viņš – Gaiss

Tikuši kopā, jūs bez apstājas dzenat velnu, tā, ka ir taisni brīnums, ka jums atliek laika arī kaut kam citam. Garīgi jūs esat tik tuvi, ka var rasties bažas, vai sekss netraucēs jūsu perfektajai garīgajai saskaņai. Tomēr gultā jūs droši vien konstatēsiet, ka šeit esat tik pat saskaņoti kā citās sfērās. Daudzveidība ir jūsu seksa dzīves sāls, un jūs abi esat nenogurstoši arvien jaunu prieka avotu meklētāji. Jūs esat labs un saderīgs pāris it visās jomās.

 

… & Viņš – Ūdens

Tevi valdzina viņa klusā, gandrīz noslēpumainā rakstura dziļums, viņu, savukārt, apbur tava draudzīgā, nebēdnīgā daba. Jūs abi labprāt baudāt visus pasaulīgos priekus, un jūs tas vieno. Seksuāli jūs saderat lieliski, kaut arī tevi var traucēt viņa regulārās nedrošības lēkmes. Ja tu esi gatava viņu pārliecināt, ka nedrošībai nav nekāda iemesla, viss var izvērsties brīnišķīgi. Tomēr arī viņa rāmi plūstošās emocijas slēpj sevī draudīgus atvarus, un, ja jūsu attiecības ir ilgstošas, tu vari uzdurties ne vienai vien zemūdens klintij.

 

VIŅA – ŪDENS

… & Viņš – Uguns

Uguns un ūdens rada tvaiku. Lūk, kam ir nolemtas jūsu attiecības! Tevi valdzina viņa temperaments, taču drīz vien viņa trakošanai par iemeslu nav vairs kaisle, bet gan kas gluži cits. Viņš redz tevī izaicinājumu un dara visu, lai sakultu putās tavu vēso, spoguļgludo virsmu. Gultā jūs esat pavisam atšķirīgi – viņu moka pastāvīgs seksuāls izsalkums, bet tevi – nē. Reizēm viņa dzīvnieciskās alkas tevi satrauc un intriģē, bet citkārt tās šķiet diezgan rupjas un primitīvas. Tu gan vari justies tā, it kā būtu satikusi savu pievelkošos pretpolu, taču neceri, ka esi ieguvusi varu pār šo ugunīgo mīļāko. Viņš ir tāds kā viņš ir, un mēģinot viņu kaut kā iegrožot, tu riskē dabūt pamatīgus apdegumus.

 

… & Viņš – Zeme

Tā kā jums ir daudz kopīga, starp jums pastāv dabisks valdzinājums. Tomēr tu esi vīlusies uzzinot, ka tavs vīrietis – Zeme ir pārlieku aizņemts ar rūpēm par savu (un arī tavu) labklājību. Reizēm viņš var kļūt apnicīgi konvencionāls un nespējīgs izprast un novērtēt tavu romantisko, impulsīvo un trako dabu. Tomēr – viņš tev sniedz komfortu, stabilitāti un drošības sajūtu. Ja tu vari pierast pie tā , ka ikdienas rūpes kļūst par jūsu intīmās dzīves sastāvdaļu, šīs attiecības ir vērts turpināt.

 

… & Viņš – Gaiss

Viņš tevi neapšaubāmi valdzina, taču tu nekādi nespēj saprast, kāpēc viņam ir tik grūti skatīties tikai un vienīgi uz tevi. Šim vīrietim nepieciešamas regulāras pārmaiņas, un, lūk tieši šo iegribu tu nevēlies akceptēt. Kad viņš konstatē, ka jūsu attiecības ir kas vairāk, nekā tīkama izklaide, viņš var vienkārši aizlaisties. Kamēr vien tu viņu vēl neesi noslīcinājusi savu emocionālo vēlmju jūrā, un viņš nav paguvis tevi nogurdināt ar savām dīvainībām, jūs varat būt brīnišķīgs, mīlošs pāris. Taču no gaisa un ūdens veidojas burbuļi – ja jūs abi nepapūlēsieties apvaldīt savas rakstura galējības, tad jums var nākties bezpalīdzīgi noskatīties, kā šie burbuļi pārsprāgst.

 

… & Viņš – Ūdens

Jūsu domas un jūtas dabiski saplūst vienotā veselumā, un teorētiski visam vajadzētu būt ideāli. Jums abiem patīk gultā ņemt vadību, jums abiem ir vienāda seksuālā apetīte, taču jūs abi esat ekstremāli jūtīgi, un tieši tas var radīt problēmas. Gan tev, gan tavam partnerim ir diezgan attīstīta īpašnieciskuma izjūta, un līdz ar to seksuālā greizsirdība var izprovocēt smagas drāmas. Vīrieša – Ūdens sabiedrībā tu jūties daudz iekārojamāka nekā jebkuras citas stihijas pārstāvim klātesot. Ja pratīsi to likt lietā, jūsu attiecības būs ilgstošas un harmoniskas.

 

Vai starp jums ir laba saderība?

Iepriekšējais rakstsHOROSKOPS: Dienas skaitlis. Uzzini, kas tevi šodien sagaida!
Nākamais raksts7 iemesli, kādēļ vīrietis sāk krāpt savu sievieti