Ikvienam no mums ir kas tāds, ko nelabprāt pārrunājam, pat slēpjam no apkārtējiem. Negribas, lai kāds iejaucas vai dod padomus. Aplūko, kuras ir katrai horoskopa zīmei vājākās vietas.

 

Auns

Nereti Auns šķiet atraktīvs un vaļsirdīgs cilvēks, kuram nav itin nekādu problēmu. Viņš visbiežāk izvēlas nestāstīt nedz par savām slimībām, nedz nepatikšanām – Auns cenšas nevienam neizrādīt savas vājības. Mēdz būt liela ticība un pakļaušanās māņticībai, bet par to apkārtējie pat nenojauš. Ja Auns savās spējās atklāj ko neparastu, viņš nesāks ar to lielīties, jo apzinās, ka tas viņam var pārlieku dārgi izmaksāt.

 

versisVērsis

Nereti Vēzis uzvedas tā, ka apkārtējiem šķiet – viņš ir visvienaldzīgākais tips, kāds sastapts. Tieši šo apstākļu dēļ bieži netiek pienācīgi novērtētas viņa prāta un fiziskās spējas. Vērsim tas ļoti nepatīk, viņš nesaprot, kāpēc tā notiek, taču viņš mēģina slēpt savas izjūtas un nepatīkamās emocijas saistībā ar šo. Ja vērsis zaudē kontroli pār sevi, dusmās viņš kļūst teju traks un var sarunāt ļoti daudz lieka, turklāt tādu, ko pēcāk citi var izmantot pret viņu pašu.

 

dviniDvīņi

Nemēdz izrādīt savu komforta, greznības un uzdzīves mīlestību, varētu teikt pat – atkarību no šīm lietām. Ir izveidojušies streotipi, ka Dvīņi ir bezpersoniskas radības, kuras tikai cenšas darīt visu, lai “barotu” savu prātu, vairotu zināšanas, taču nē – Dvīnim vairāk par visiem patīk labi nodrošināta dzīve. Dvīņiem ļoti nepatīk, ja kāds sāk interesēties par viņu ienākumiem, tā ir viena no šīs horoskopa zīmes vājajām vietām. Taču, tas nav nepareizi, jo tieši Dvīņiem ir lielāks risks, ka viņus “apciemos” zaglis vai izmantos krāpnieks.

 

vezisVēzis

Lai pārbaudītu apkārtējo cilvēku zināšanas un reakciju, nereti izliekas nezinām to, ko patiesībā pārzina perfekti. Vēzim vienmēr patīk lietas dokumentēt, tādēļ pie viņa nereti ir atrodamas pat ļoti interesantas fotogrāfijas, vēstules, dažādi dokumenti, izgriezumi un sagataves. Vēzim mēdz būt arī prāva bibliotēka, taču labāk grāmatas no viņa neaizņemties – viņš pārlieku daudz tās mīl, turklāt uzskata – ja dos, diezin vai atgūs. Tāpat ir arī teju ar visām  viņam piederošajām lietām.

 

lauvaLauva

Lauva ir senlietu mīlētājs, nebrīnies, ka viņam mājās ir daudz un dažādas relikvijas, kas tiek rūpīgi glabātas un nodotas no paaudzes paaudzē. Lauva tik pat labi tās lepni izrādīs, kā cītīgi slēps. Lauva ļoti labi māk glabāt dažādus noslēpumus un viņam nepatīk, ja maz zināmi cilvēki pārlieku daudz vēlas uzzināt par viņu vai viņa ģimeni, nepatīk uzņemt negaidītus viesus un ielaisties ar attālākiem paziņām. Intuīcija liek Lauvai sajust risku, ka šādi cilvēki var nodarīt pāri viņam pašam vai viņa mīļajiem cilvēkiem.

 

jaunavaJaunava

Kā jau vieglprātīga un gaisīga būtne, Jaunava bieži iesaistās slepenos sakaros, alkst slepenās mīlas. Ja Jaunavas attiecības ir zināmas apkārtējiem, tik un tā viņa cenšas tās neafišēt, nevienam neko lieku nestāstīt un sīkumos neizplūst, jo baidās, ka apkārtējo ziņkārība var nodarīt lielu postu. Jaunavas, kurām ir bērni, cenšas arī par viņiem neko daudz nestāstīt, jo baidās no skaudības un noskaušanas, ko var provocēt apkārtējie.

 

svariSvari

Pārsvarā šīs horoskopa zīmes pārstāvji negrib pārrunāt savas sadzīves problēmas, grūtības kā darbā, tā privātajā dzīvē un veselības stāvokli. Arī gadījumā, ja Svariem viss ir vislabākajā kārtībā, viņi ar to necenšas lielīties, jo negrib, lai kāds uzzina cik grūti tas nācis, cik daudz pie tā bijis jāpieliek pūļu. Ļoti nepatīk sarunas par slimībām, jo uzskata tās par neētisku sarunu tematu, taču runas par darbu un ikdienas pienākumiem – par garlaicīgām. Svari ļoti baidās no konkurences, tādēļ nevienam nekad līdz galam neatklāj savas meistarības pakāpi un spējas.

 

skorpionsSkorpions

Viņam ļoti svarīga ir konfidencialitāte, tāpēc nereti pirms jebkuras sarunas, īpaši ja runa ir par kāda speciālista apmeklējumu, noskaidros vai tiks rūpīgi ievērota informācijas neizpaušana citiem cilvēkiem. Skorpionam nepatīk, ja kāds mēģina jaukties viņa personīgajā dzīvē, viņam nepatīk nevēlami padomi ģimenes attiecību veidošanā. Ja vajag – viņš pats pajautās tam, kura viedokli vēlēsies dzirdēt. Skorpionam nepatīk publiskot savas attiecības vai lielīties ar tām. Skorpions, lai gan spēj pēc dabas būt ļoti skarbs, baidās, ka citi varētu viņam radīt problēmas, jo īpaši jūtu jomā.

 

strelnieksStrēlnieks

Apkārtējie nereti Strēlnieku redz kā cilvēku, kuram viss nāk viegli, kuram nav problēmu un raižu. Taču tā nav. Strēlnieks spēj smaidīt, taču tajā laikā slēpj sevī visas negatīvās emocijas, līdz brīdim, kad tās vienkārši ar spēku izlaužas laukā, radot teju emocionālu sprādzienu. Strēlnieks patiesībā pārdzīvo ļoti daudz lietas, uztver visu nopietni un vēlas izdarīt perfekti. Ja viņam ir kāds slepens ienaidnieks, tas ir visai bīstams un Strēlnieks baidās no viņa uzbrukumiem. Viņam pastāv risks ciest no vardarbības.

 

mezazisMežāzis

Ja vien Mežāzis nav mācītājs vai politiķis, par šīs jomas lietām runā nelabprāt. Mežāzis uzskata, ka viņa politiskie uzskati vai reliģiskā piederība un tās izrādīšana var kaitēt viņam sasniegt iecerēto. Lai gan dvēselē viņš ir romantiķis un ideālists, mēģina sabiedrībā izrādīt, ka tāds nav, uzstājot uz to, ka ir praktiskas dabas un ļoti reālistisks. Baidās no apkārtējo izsmiekla un nosodījuma, tādēļ bieži daudz ko patur pie sevis.

 

udensvirsŪdensvīrs

Par ūdensvīru apkārtējie bieži vien domā, ka viņš neko nesaprot no dzīves, ka dzīvo kaut kā dīvaini, taču patiesībā viņš apsteidz visus savā gudrībā. Viņš ir ļoti godkārīgs, taču necenšas to skaļi afišēt. Viņa darbības var šķist haotiskas un neorganizēta, taču patiesībā viss ir pārdomāts līdz pat pēdējam sīkumam. Daudzi apkārtējie Ūdensvīru uzskata par dumpinieku, taču patiesībā viņš ir taisnības cīnītājs un lielākoties visu saprot daudz labāk, nekā kāds vispār spētu iedomāties. Cilvēkus, kurus viņš patiesi mīl, Ūdensvīrs cenšas pasargāt no visiem nelabvēļu radītajiem triecieniem.

 

zivisZivis

Šī ir visnoslēpumainākā, sapņainākā un fantāzijas pārņemtākā Zodiaka zīme. Nereti citi nespēj izprast viņu pārdzīvojumus. Neviens īsti nezina, par ko Zivis sapņo un ne velti – viņi paši labprātīgi to atklāj reti un ja atklāj, tad tikai cilvēkam, kurš ir īpaši tuvs. Daudzas Zivis spēj pat paredzēt nākotni, taču to neafišē, jo nevēlas tikt saistīti ar gaišredzību. Lielākoties šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir diezgan noslēgti un tendēti uz vientulību. Visticamāk, Zivīm ir ļoti daudz draugu, kuri labprāt uztic savus noslēpumus, jo zina – kas ir pie Zivs, tas tālāk nekur neplūdīs. Zivis labprāt uzklausa un prot just līdzi, taču patiesībā noslēpumu slogs rada diskomforta sajūtu, bet Zivis nespēj to atklāti pateikt.

Iepriekšējais rakstsKā pieskaņot grimu pavasarim: sulīgi un aktuāli jaunumi
Nākamais raksts10 fakti, ko nezināji par savu mājas mīluli