Velsas princese pārtrauca klusēšanu pēc prinča Viljama saspringtās tikšanās ar princi Hariju, lai sveiktu jauno galveno skautu Dveinu Fīldsu.Keita Midltone beidzot pārtrauc klusēšanu

Vietnē X, Velsas prinča un princeses oficiālais konts publicēja: “Priecājos sveikt @DwayneFields kā jauno Apvienotās Karalistes galveno skautu. Skauti ir tik neticama organizācija, kas māca #SkillsForLife un rada milzīgas pārmaiņas jauniešiem visā valstī. Ceram uz sadarbību ar jums! C.”

Karaliskā pārstāve parakstīja paziņojumu ar “C”, lai norādītu savu vārdu Ketrīna.

Keitas vēstījums nācis klajā tikai dažas dienas pēc tam, kad Viljams atkal satikās ar Hariju viņu tēvoča Roberta Fellova bērēs Norfolkā. Pēc aculiecinieku teiktā, Viljams un Harijs, kuri jau kādu laiku strīdējušies, nesēdēja kopā un nerunāja viens ar otru, abi apmeklēja dievkalpojumu diskrēti. Izklāstot savu pārsteigumu par dievkalpojumu, ko apmeklēja gan Viljams, gan Harijs, Reverands Tansijs izdevumam “Sun” sacīja: “Tikai tad, kad es sveicināju draudzi izejā, princis Viljams paspieda man roku, un ļoti ātri pēc tam to izdarīja arī princis Harijs.

Apvienotās Karalistes skautu oficiālajā tīmekļa vietnē Dveins ir 11. galvenais skauts, kurš vadījis aptuveni pusmiljonu jauniešu un pieaugušo brīvprātīgo ar savām vērtībām, apņemšanos palīdzēt jauniešiem un izcilajām līdera īpašībām.

Tīmekļa vietne piebilst: “Galvenā skauta pienākumu pildīšanas laikā Dveina mērķis ir iedvesmot vēl vairāk jauniešu un pieaugušo brīvprātīgo pievienoties no dažādām vidēm.”

Karls Hankinsons, kurš ir Apvienotās Karalistes galvenais brīvprātīgais, sacīja: “Dveinu jau ciena tūkstošiem skautu jauniešu un brīvprātīgo. Viņš ir izrādījis patiesu apņemšanos un laipnību pret skautiem kopienās visā Apvienotajā Karalistē. Kā arī ir iedvesmojošs piedzīvojumu meklētājs un TV raidījumu vadītājs, viņš spēj sasniegt vairākas paaudzes un atbalstīt skautus, kalpojot vairākām vietējām kopienām.”

Šīs ziņas ir uzņemtas ar lielu sajūsmu, jo Velsas princeses fani novēl Dveinam veiksmi jaunajā darbā  un sadarbībā ar apbrīnojamo princesi.

Reaģējot uz princeses Keitas tvītu vietnē X, fani nepagurstoši veltījuši laiku, izrādot savu sajūsmu par viņas atgriešanos sociālajos medijos pēc garajām vasaras brīvdienām.

Kāds fans rakstīja: “Skauti ir pārsteidzoša organizācija. Vēlu veiksmi jaunajam galvenajam skautam. Tāpat ir patīkami dzirdēt ziņas no Velsas princeses. Sūtam mīlestību.”

Cits fans teica: “Apsveicam, Dvein, mums patīk saņemt šo ziņu no Ketrīnas. Lai lana dziedināšana jums, HRH Velsas princese.”

Lai gan Velsas princese tagad ir atgriezusies Vindzorā pēc vasaras brīvdienām kopā ar ģimeni, viņai vēl priekšā ir atgriešanās darbā, jo viņa turpina atveseļoties.

Janvārī princesei tika veikta operācija, un vēlāk viņai tika diagnosticēts vēzis. Kopš tā laika viņa ir koncentrējusies uz atveseļošanos mājās.

Princis Viljams šīs nedēļas sākumā atgriezās darbā un atrādīja savu jauno vizuālo tēlu – viņš uzaudzējis bārdu.

Bērni arī atgriezās Lambrook skolā Vindzorā uz jauno mācību periodu.

Keita Midltone pārtrauc klusēšanu

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsPalielinoties Covid-19 gadījumu skaitam, sabiedrību aicina ievērot drošības pasākumus
Nākamais rakstsBrīdina par apstākļiem tuvākajās dienās