Tā kā pēdējā laikā Keita Midltone nav redzēta izejam sabiedrībā, sākušās spekulācijas par to, ka viņa varētu būt ceturtā mazuļa gaidībās. Vērīgākie fani velk paralēles ar iepriekšējām Kembridžas hercogienes grūtniecībām, kad viņa neizgāja sabiedrībā, jo cieta no smagas grūtniecības toksikozes.

Karaliskais komentētājs Rasels Maierss ir pievērsies karalisko fanu teorijām par iemesliem, kādēļ Kembridžas hercogiene pēdējo divu mēnešu laikā bijusi prom no sabiedrības redzesloka. Tādējādi Kembridžas hercogiene cilvēkos ir izraisījusi minējumus, ka ceļā ir vēl viens karaliskais mazulis, bet Maierss nāca klajā ar citu iemeslu hercogienes pazušanai no uzmanības centra. Viņš apgalvoja, ka karaliskais pāris, iespējams, vienkārši devušies pelnītā atpūtā no plašsaziņas līdzekļu visu redzošajām acīm.

Maierss sacīja raidījumā “Today Australia”: “Es varu atklāt tikpat kā neko. Es domāju, ka hercogiene nav stāvoklī, domāju, ka vienkārši cilvēki jautā – kur Keita šo laiku ir bijusi? Bet es domāju, ka patiesība ir tajā, ka viņi bijuši brīvdienās. Kembridžas hercogpāris ik pa laikam paņem taimautu un kaut kur izbrauc. Vispār ir arī vienošanās starp presi un karalisko ģimeni, ka tad, kad viņi dodas brīvdienās, viņiem netiek sekots. Fotogrāfi liek viņus mierā brīvdienu laikā; viņi bija Norfolkā. Viņi atpūtās un devās apciemot Omīti Skotijā. Es domāju, ka tuvākajās dienās mēs atkal redzēsim Kembridžas hercogpāri darbos.”

Jautāts par to, kā viņam šķiet, vai varbūt tomēr drīzumā varētu parādīties ziņas par gaidāmo ģimenes pieaugumu, viņš atbildēja: “Es nezinu, kurš vairs mūsdienās zina, kas īsti notiek karaliskajā ģimenē? Pēc pēdējā gada notikumiem, kas bijuši, šķiet, viss ir iespējams.”

Iepriekšējais rakstsParādās neticamas ziņas par Krievijas estrādes zvaigzni Allu Pugačovu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 10. septembris