Velsas princese Ketrīna Midltone atklājusi to, kādu spiedienu piedzīvojusi saistībā ar saviem trijiem bērniem, vēsta britu mediji.

Princese Keita ir atklājusi milzīgo spiedienu, ko viņa juta, mēģinot izvēlēties vārdus saviem un prinča Viljama bērniem. Velsas princim un princesei ir trīs kopīgi bērni – princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss.

Taču izlemt par viņu vārdiem nebija viegls uzdevums, Keita pastāstīja jaunajiem vecākiem, pagājušajā gadā apmeklējot Karaliskās Sarejas apgabala slimnīcas Dzemdību nodaļu. Viņa runāja ar jauno mammu Eimiju par grūtībām, kas viņai radās, izvēloties vārdu saviem jaundzimušajiem.

Atklājot savu pievēršanos karaliskajai draudzei, Eimija sacīja “People”: “Viņa [Keita] vienkārši runāja par saviem bērniem, tostarp par to, kā viņi izvēlējās bērniem vārdus. Viņa teica, ka tie ir viņu mīļākie vārdi un to, ka pasaule, acīmredzot, gaidīja, kad un kā viņi nosauks savus bērnus, un tas viss lika izjust diezgan lielu spiedienu, padarot to par smagu lēmumu!”

Bija daudz spekulāciju par to, kā karaliskais pāris varētu nosaukt savu pirmdzimto mazuli. Klīst runas arī par to, ka sākotnēji pāris savu pirmdzimto bija domājuši nosaukt par Aleksandru, taču vēlāk lēmuši par labu vārdam Džordžs, atstājot Aleksandru kā otro vārdu.

Iepriekšējais rakstsPediatres padomi bērnu imunitātes stiprināšanai pirms jaunā mācību gada
Nākamais rakstsKurzemē aizvadīta spraiga nedēļas nogale; vairākās ģimenēs lemts par nošķiršanu