Jau vairākkārt vēstīts par komiķes, skatuves mākslinieces Jolandas Suvorovas grūto likteni vecumdienās – sievietes pensija ir maza, jāpērk daudz zāļu un jāmaksā par dzīvokli Rīgā. Īsi pirms savas dzimšanas dienas, ko viņa svinēja 27. februārī, māksliniece izdevumam “Vakara Ziņas” atzinusi – prieka dzīvot pandēmijas situācijā vairs nav. Savos svētkos viņa, visticamāk, raudāšot.

Jau vēstīts, ka savulaik grūtībās nonākušajai māksliniecei palīdzību sniedza līdzcilvēki, saziedojot naudu komunālo pakalpojumu parāda nomaksai.

Jolanda stāsta, ka visu radošo mūžu dzimšanas dienas svinējusi uz skatuves kopā ar kolēģiem, bet nu pandēmija šo prieku liegusi. Tāpat viņa nevar aiziet pie friziera un manikīra, sevi sakopt. Savu artavu nepatīkamajās sajūtās raisa arī nelielā pensija, dažādi īpatnēji valdības lēmumi un pat Krievijas TV kanālu atslēgšana – tajos Jolanda skatījusies pa kādam seriālam.

Māksliniece katru dienu cer, ka kovids pēc iespējas ātrāk beigsies un atgriezīsies normāla dzīve. Savā dzimšanas dienā viņa vēl veselību sev, tuviniekiem un visai pasaulei.

Iepriekšējais rakstsZināms, cik daudzi Covid-19 ierobežojumu pārkāpēji samaksājuši uzliktos sodus
Nākamais rakstsPar Latviju skaļi pāršalkušo robežsarga slepkavības mēģinājumu meklē šos vīriešus – FOTO