Vasara izrādījusies veiksmīga kādai sievietei no Kuldīgas, kura strādā ēdināšanas nozarē, jo viņa momentloterijā Auto Loto 2022 laimējusi jauno automašīnu BMW X1. 

Laimētāja pastāstīja, ka ar vīru ir iemīļojusi TV šovu SuperBingo un cerējusi, ka jaunu auto laimēs raidījumā. Savā brīvdienā nolēmusi izklaidēties, tāpēc iegādājusies piecas Auto Loto 2022 loterijas, vienā no tām laimējusi 15 eiro. “Par laimētiem 15 eiro nopirku vēl piecas loterijas biļetes un, nokasot pēdējo, zem laimīgā simbola – skaņa, atklājies lielais laimests,” pastāstījusi veiksminiece. 

Veiksminiece atceras, ka pirms laimīgā notikuma, pēc darba viņa ar kolēģi stāvējusi pie ceriņu krūma, kurā atradusi ziediņu ar septiņām ziedlapiņām un tās apēdusi. “Kolēģis vēl nosmējās, vai tad šim vajadzētu pietikt laimei? Apstiprināju, ka pietiks un tagad esmu laimējusi auto,” sieviete ar prieku atklāja.  

Jaunā auto BMW X1 īpašniece nolēmusi atklāt priecīgo ziņu par laimestu tikai radiniekiem, tāpēc izvēlējusies palikt anonīma citiem cilvēkiem. 

Jaunā momentloterija Auto Loto 2022 nākusi klajā šī gada pavasarī. Momentloterijas galvenais laimests ir divas automašīnas BMW X1 un katra auto vērtība ar papildus naudas laimestu ir 65 305 eiro, loterijas biļetēs ir arī citi laimesti no 3 līdz 1000 eiro vērtībā. 

Jaunas BMX X1 automašīnas cena pie dīlera ir aptuveni 46 000 eiro, liecina internetā pieejamā informācija.

Iepriekšējais raksts“Nespēju noticēt, ka tas notiek ar mani” – kundze Dobeles pusē tiek pie lielas naudas summas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 27. jūlijs