Kā otrdien vēsta izdevums “Kas jauns”, ekspremjers un kādreizējais Latvijas Bankas vadītājs Einars Repše (58) pārdevis savu motociklu, lai savāktu līdzekļus savas smagi slimās meitas Madaras operācijai.

Madara, kura jau 15 gadus mitinās ārpus valsts, jau teju septiņus no tiem cīnās ar iedzimtu gremošas sistēmas orgānu daļas jeb zarnu defektu. Viņai jau veiktas sešas operācijas, bet septīto nīderlandiešu mediķi neuzņemas. Madaras iespēja ir operācija Latvijā. Tās izmaksas ir aptuveni 7000 eiro. Kā vēsta izdevums, pārdodot motociklu, Madaras tēvs cerējis savākt vismaz pusi līdzekļu.

Savulaik jau tik vēstīts, ka 2019. gada sākumā Madaras dzīvību pēdējā brīdī glāba vien “ātrie”. Pašreiz viņa gatavojas pārdot arī savas fotogrāfijas, lai savāktu vēl kaut nedaudz vairāk naudas, bet galējas nepieciešamības gadījumā varētu rīkot savu darbu labdarības izsoli. Sieviete veselības stāvokļa dēļ nevar strādāt. Šobrīd viņas lielākais atbalsts ir mamma, pie kuras viņa Latvijā apmetusies, un pārējie tuvinieki.

Plašāk jaunākā izdevuma “Kas jauns” lappusēs!

Iepriekšējais rakstsPaša muļķības dēļ taksists paliek bez darba un vadītāja apliecības – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl rīts sācies ar skumju vēsti