Kāda sieviete Austrālijā spērusi visai neaptveramu soli, lai apturētu sabiedrības spiedienu uz viņu un citām sievietēm par to, ka noteikti ir jāapprecas pirms 30 gadu vecuma, vēsta ārzemju mediji.

Pedagoģe Patrīcija Kristīna (29) no Sidnejas 2013. gadā atsauca saderināšanos ar mīļoto, jo saprata, ka šīs laulības būtu kļūda. Astoņus gadus vēlāk, 28 gadu vecumā, Patrīcija vēl aizvien bija neprecējusies un nolēma, ka vēlas pierādīt apkārtējiem, ka viņai ir labi arī pašai ar sevi, ka tas, ka obligāti jāprecas un mūžīgie jautājumi “Kad Tu beidzot precēsies?” ir jāizbeidz.

Viņa nolēma uzņemties saistības pati ar sevi, un sieviete izlēma, ka laulības pašai ar sevi būs īstais veids, kā to izdarīt.

Gatavojoties lielajai dienai, viņa iegādājās laulības gredzenu, rotaslietas, saulespuķes un kleitu. Kopējās izmaksas sasniedza 49 sterliņu mārciņas (57 Eur), un 2020. gada 30. maijā Patrīcija sev teica: “Jā!”

Viņas viesos bija deviņi tuvi draugi, un viņi kopā devās uz vietējo dabas parku netālu no viņas mājām. Tur viņas viesi lasīja runas par to, ko viņiem nozīmē sevis mīlestība. Tikmēr Patrīcija ceremonijā, kas ilga pusstundu, deva sev emocionālus solījumus.

“Es mīlu sevi, neskatoties uz kļūdām, ko esmu pieļāvusi,” viņa teica zvērestā. “Es apņemos būt laipna pret sevi un uzticēties sev, un apņemos sekot saviem sapņiem neatkarīgi no tā, cik tie būtu lieli vai mazi,” viņa turpināja. Pēc laulību ceremonijas Patrīcija un viesi svinēja šo notikumu ar skaistu pikniku parkā.

Ar šīm laulībām pašai ar sevi, Patrīcija vēlējās pierādīt, ka nevienam nav obligāti jāprecas, jābūt lieliskai karjerai, mājām un bērniem līdz 30 gadu vecumam. Šie sabiedrības stereotipi ļoti ietekmēja viņas lēmumu, taču ne visi bija pārsteigti par viņas izvēli.

Patrīcija atklāja, ka daži viņu sarkastiski apsveica un, lai gan šie komentāri viņu satrauca, viņa ir sapratusi un pieņēmusi, ka viņas dzīves ceļš atšķiras no normas. Un tas ir labi. Lai gan Patrīcija ir nolēmusi veltīties pati sev, tomēr teica, ka neizslēdz iespēju nākotnē atrast partneri. Viņa uzskata, ka koncentrēšanās uz savām vajadzībām un vēlmēm padarīs viņu veiksmīgāku arī mīlestībā. Tādējādi aizvedot viņu pie īstā cilvēka.

 

Iepriekšējais rakstsAtklāta visnīstākā horoskopa zīme. Vai tā ir tavējā?
Nākamais rakstsSieviete gatavo rotaslietas no krūts piena un citām ķermeņa daļām