18. aprīļa skaitļu izlozē Keno tika atminēti 10 skaitļi un laimēti 12 000 eiro. Kvīts ar 1 spēles variantu uz 6 izlozēm bija iegādāta SIA Narvesen Baltija TC Rimi Bauskā, Pionieru ielā 2. Kvīts vērtība – 1,20 eiro, tās īpašnieks – 50 gadus vecs vīrietis no Bauskas novada.

Laimētājs mums pastāstīja, ka galvenokārt sevi uzskata par SuperBingo spēlētāju, bet Keno viņam patīkot tādēļ, ka tajā iespējams piedalīties ar zemu likmi – 0,20 eiro. “Keno ar vismazāko likmi spēlēju regulāri. Ja arī pazaudē, – nav žēl.”

Viņam esot pastāvīga 9 skaitļu kombinācija, ko viņš izmanto jau daudzus gadus. Tiem ir īpaša nozīme laimētāja dzīvē, taču detalizētāk stāstīt viņš nevēlējās. Savukārt kā desmito skaitli viņš izvēlas to, cik viņam ir gadu. Tātad, izlozes brīdī tas bija skaitlis “50”. “Visu gadu es spēlēju ar vienu un to pašu kombināciju, kuru nomainu dzimšanas dienā. Pagājušajā gadā bija “49”, tagad – “50”, nākamgad – “51”. Tā tas ir iegājies,” viņš atklāj.

Uzzinot par laimestu, īpašu emociju nav bijis. “Paskatījos mājas lapā rezultātus – skaidrs, ir laimests. Apjausma, ka man beidzot ir paveicies, atklāti sakot, atnāca lēnām,” viņš smejas.

“Uzreiz nevaru pateikt, kā laimestu tērēšu. Man viss it kā ir – dzīvoklis, mašīna, tāpēc nekādu lielu vajadzību nav. Visticamāk, laimestu nolikšu uz brīdi malā – lai pastāv, un gan jau radīsies doma, kā to vislabāk izmantot.”

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 30. aprīlis
Nākamais rakstsDienu pēc Merķeļa ielas traģēdijas policija un būvinspekcija izdzenā nelegālos hosteļus – VIDEO