Jaunnedēļ laikapstākļi būtiski nemainīsies – visu nedēļu laiks saglabāsies auksts, naktīs vietām termometra stabiņam noslīdot līdz -15° atzīmei. No nedēļas vidus, pastiprinoties plašam anticiklonam, mitēsies arī nokrišņi un sniega segas biezums būtiski Latvijā vairs nepalielināsies, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nedēļas sākumā vēl daudzviet Latvijā gaidāms sniegs un debesis skaidrosies maz. Pirmdien vietām Kurzemē un Vidzemes rietumos gaidāms pat stiprs sniegs, kā rezultātā sniega segas biezums palielināsies par 5-7 cm. Arī otrdien vēl brīžiem snigs. Latvijā turpinās valdīt arī sals, naktīs lielā valsts daļā gaisam atdziestot līdz -7… -14°. Arī dienu laikā joprojām būs jāģērbjas silti – gaisa temperatūra nebūs augstāka par -2…-9°. Nedaudz siltāks laiks gaidāms vien daļā piekrastes teritoriju. 

Nedēļas vidū, paaugstinoties atmosfēras spiedienam, laiks saglabāsies auksts, bet nokrišņi mitēsies, līdz ar to sniega segas biezuma palielināšanās lielākajā teritorijas daļā vairs nav gaidāma. Pūtīs lēns austrumu puses vējš, bet termometra stabiņš noslīdēs vēl par kādu grādu zemāk – nakts stundās jau lielākajā valsts daļā gaisa temperatūra būs -10…-15°. Ceturtdien, līdz ar vēja pastiprināšanos un tā virziena maiņu, atsevišķas nokrišņu zonas var nest īslaicīgu sniegšanu jūras piekrastē.

Nedēļas nogale aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem, bet termometra stabiņš naktīs var noslīdēt vēl par kādu grādu zemāk.

Iepriekšējais rakstsIzrādās, ka pašreizējo Džilindžera sievu ar vienu no bijušajām vieno “īpaša draudzība”
Nākamais rakstsŠausmīgā nāvē bojā iet Lielvārdes dzelzceļa stacijas darbinieks