Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 131 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietušas desmit personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija un glābēji.

24. oktobrī ap pulksten 00.05 Siguldas novadā, Siguldas pagastā, “Saulītēs”, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas kāds automašīnas BMW vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim – kokam, pēc kā automašīna apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā viena persona notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Plkst. 00.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Siguldas novada Siguldas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Notikuma vietā tika atvienotas automašīnas akumulatora klemmes, sakārtota ceļa braucamā daļa un plkst. 02.38 darbs notikumā noslēdzās.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 472 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 211 par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti seši kriminālprocesi.     

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. oktobris
Nākamais rakstsCerēja uz ātru naudu, bet dabūja cietumu: kā iekrīt daudzi latvieši