Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 16 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.Liela nelaime notikusi Latgales pusē

Traģiskais negadījums noticis Latgales reģionā, kur pirmdienas rītā Augšdaugavas novada Višķu pagastā uz autoceļa A13 sadūrās vieglā un kravas automašīna. Vieglā auto vadītājs gājis bojā, bet vēl viena persona cietusi. Satiksme ilgāku laiku bija bloķēta, bet vēlāk atjaunota. Notikušo skaidros likumsargi.

Vakar plkst. 10.44 VUGD saņēma izsaukumu uz Augšdaugavas novada Višķu pagastu, kur notika vieglās un kravas automašīnas sadursme. Ugunsdzēsēju glābēju ierašanās brīdī divi cilvēki no kravas automašīnas bija tikuši ārā pašu spēkiem, bet vieglās automašīnas autovadītājs bija iespiests. Izmantojot hidraulisko instrumentu, cietušais tika atbrīvots un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu un plkst. 12.44 darbi tika pabeigti.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 478 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 234 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un pieci kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsIespaidīgi! Pasaulē bagātākie kaķi
Nākamais rakstsMilzīgas pārmaiņas gaida leģendāro apvienību “Apvedceļš”