Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietusi 21 persona un viena gājusi bojā. Liela nelaime trešdien notikusi Siguldas pusē

Vakar, 28. augustā, pulksten 17.55 Siguldas novadā, Krimuldas pagastā, uz autoceļa A3 (Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža) 15. km, notika sadursme starp automašīnu “VW Golf” un “Mercedes Benz”. Ceļu satiksmes negadījumā viena persona gāja bojā un cieta vairākas personas, kuras ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 418 administratīvo pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 187 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti četri kriminālprocesi.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 28. augusta plkst. 6.30 līdz 29. augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 50 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēku, 21 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Valmieras novada Ķoņu pagastā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ugunsdzēsēji glābēji no avarējušās automašīnas izcēla cilvēku un nogādāja to līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Notikuma vietā atvienotas automašīnas akumulatora klemmes.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, zaru kaudze, tvaika nosūcējs, dārza māja un siltumnīca, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, istaba, divas vieglās automašīnas, telts, neapsaimniekota ēka.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 29. augusts
Nākamais rakstsPēc ilgāka pārtraukuma jaunas vēstis par kādreiz tik populāro dziedātāju Lindu Leen