Jau februārī uz dzīvi Latvijā no Lielbritānijas nolēmis atgriezties tautā populārais dziedātājs Dzintars Čīča, kurš tūdaļ 28. janvārī svinēs 31. dzimšanas dienu, vēsta izdevums “Kas jauns”.

Martā un aprīlī Dzintaram paredzēta plaša koncerttūre visā Latvijā, bet vēl februārī paredzēti divi koncerti duetā ar tuvu draugu Kasparu Antesu.

 

Dzintaram nu priekšā liels darbs, lai ne tikai gatavotos koncertiem, bet arī nodrošinātu komfortablus apstākļus sievai Samantai un bērniem jaunās dzīves sākumā Latvijā. Dzintars 2024. gadā izvirzījis mērķi ne vien uz visiem laikiem atgriezties dzimtenē, bet arī strādāt un pelnīt vairāk, lai ģimene justos finansiāli stabila. Pēdējos gados Anglijā Dzintars naudu pelnīja kā taksometra vadītājs, bet vai ik gadu atgriezās dzimtenē, lai koncertētu.

Dzintars nav slēpis, ka ciena romu tradīcijas, tādēļ ģimenē naudas pelnītājs ir viņš, bet sieva rūpējas par māju un bērniem. Viņam ir ļoti svarīgi, lai mājas būtu siltas un tajās valdītu laba atmosfēra. Viņš pie šādas kārtības ir pieradis un citādāk nemaz nevarētu. Tas pat neesot princips, bet vienkārši patīkamāk.

Lai izdodas!

Iepriekšējais rakstsMagone un Toļiks pēc pastaigas piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu
Nākamais rakstsTrešdien gaidāmi ļoti nepatīkami laika apstākļi