Iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Alfa” šogad atvērti trīs jauni veikali un pakalpojumu sniegšanas vietas, četri ir veikuši uzlabojumus savās telpās, bet septiņi ir paplašinājuši savas telpas vai mainījuši lokāciju, lai apmeklētājiem iepirkšanās iespējas būtu vēl ērtākas. Lieli jaunumi “AKROPOLE Alfa” pircējiem

“Daudziem rīdziniekiem un pilsētas viesiem “AKROPOLE Alfa” ir kļuvusi par vienu no iecienītākajiem galamērķiem, kur veikt pirkumus, baudīt maltītes, satikties un labi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Tāpēc mēs nepārtraukti sekojam līdzi aktuālajām tirgus tendencēm un pielāgojam iepirkšanās centra piedāvājuma klāstu mūsu apmeklētāju vēlmēm un vajadzībām, lai nodrošinātu patīkamu iepirkšanās pieredzi ikvienam,” saka iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” vadītāja Sanita Krīgere.

Piedāvājot plašu veikalu un pakalpojumu klāstu, kas ir piemērots dažādām gaumēm, “AKROPOLE Alfa” ir kļuvis par mājvietu vairākiem pasaulē atzītiem zīmoliem. ”Jau tuvāko mēnešu laikā mūsu telpās tiks atklāts Latvijā pirmais sporta preču veikals “JD Sports”. Ticu, ka šis un citi gaidāmie jaunumi patiesi iepriecinās mūsu apmeklētājus,” piebilst S. Krīgere.

Jāpiebilst, ka “AKROPOLE Alfa” apmeklētāji šogad jau ir sagaidījuši vairākus patīkamus pārsteigumus –  iepirkšanās centrā durvis vēra datorspēļu un IT aprīkojuma veikals “Baitukas”, dizaina iedvesmots vispasaules interjera zīmols “H&M Home” un skaistumkopšanas salons “HairRiga”. Savukārt uzņēmumi, kuri pārstāv zīmolus “Denim Dream” un “4F”, paplašināja savas telpas un tagad klientiem piedāvā vēl lielāku preču klāstu.

Domājot par apmeklētāju ērtībām, vairāki veikali un pakalpojumu sniegšanas vietas – “Donna”, “Mēness Aptieka”, “Rosme”, “Tom Tailor” un “Čili Pizza” – ir mainījuši savas lokācijas iepirkšanās centrā. Savukārt veikali “NS King”, “Danija”, “Salamander” un “Nike” ir veikuši telpu atjaunošanas darbus.

Līdz ar izmaiņām esošo veikalu klāstā, jau tuvāko mēnešu laikā apmeklētājiem tiks atvērti vairāki jauni veikali, kas pārstāv populārus zīmolus – viedierīču veikals “Xiaomi”, itāļu vīriešu apģērbu veikals “Dan John” un par sporta apavu karali titulētais “JD Sports”. Tāpat tiks atklāts pašmāju mazo ražotāju pārstāvētais veikals “Latvijas Pērles” un “Dāvanu Studija”.

Par “AKROPOLE Alfa”

“AKROPOLE Alfa” ir lielākais iepirkšanās centrs Latvijā, kas apmeklētājiem piedāvā plašu un daudzveidīgu modes un pakalpojumu klāstu, kuru vidū ir pircēju iecienītie “H&M”, “Lindex”, “ZARA”, “Reserved”, “Sportland”, “NS King”, “Salamander”, “HalfPrice” un citi, tai skaitā arī Latvijā vienīgais “Zara Home”, kā arī pirmais “eapavi.lv” klātienes veikals. Iepirkšanās centra 3. stāvā atrodas daudzveidīga ēdināšanas zona ar tādiem restorāniem un kafejnīcām kā “Lido”, “GanBei”, “Čili Pizza” un “9 Drakoni”, 1. stāvā apmeklētājiem ir  pieejami arī ātrās ēdināšanas restorāni “McDonalds”, “KFC” un “Hesburger”. “AKROPOLE Alfa” atrodas mūsdienīgs un plašs sporta klubs “MyFitness” un bērnu iekštelpu rotaļu laukums “Adventures’ Zone”. Savukārt kinomīļiem ir pieejamas astoņas kinoteātra “Cinamon” zāles. “AKROPOLE Alfa” apmeklētājiem pieejamas autostāvvietas līdz 1750 vietām.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais raksts“TikTok” joks pārvērties par pieprasītu vasaras hitu! Noklausies!
Nākamais rakstsPatīkamas vēstis “Maxima” pircējiem