Vienam no daudzu gadu populārākajiem Latvijas rokmūzikas dziedātājiem Ivo Fominam daudz jaunumu! Jauna 60 dziesmu vārdu grāmata, jauns 20 labāko dziesmu izlases albums un vērienīga jubilejas koncertu sērija! Pirmie trīs koncerti jau šonedēļ – 16. un 17. martā Cēsīs un 19. martā Rēzeknē! Visos koncertos būs pieejamas arī jaunās grāmata un izlases albumi.

Grāmatas izdevēji “Izdevniecība MicRec”: “Līdz šim izdevām dziesmu nošu grāmatas, pavisam jau izdoti 22 izdevumi ar populārāko komponistu un grupu izpildītajām un radītajām dziesmām. Ik pa brīdim redzējām, ka dažos gadījumos cilvēkus vairāk interesēja dziesmu vārdi, jo melodijas jau ir prātā, bet pareizos vārdus reti kurš klausītājs atceras. Tāpēc Ivo gadījumā nolēmām, ka izdosim dziesmu vārdu grāmatu, lai turnejas laikā klausītāji var pilnvērtīgi dziedāt līdzi Ivo hitiem! Varam pačukstēt, ka patiesībā grāmatā ir 67 dziesmas!”

Ivo Fomins:Kopā ar grupas biedriem esam nopietni gatavojušies koncertiem un tie visi būs mazliet atšķirīgi. Piedalīsies jauniešu kori no dažādām pilsētām. Piedalīsies īpašie viesi. Pirmajos 3 koncertos tas būs manu dziesmu vārdu autors Guntars Račs, bet nākamajos būs kaut vēl kaut kas cits, par ko informēsim atsevišķi. Bet arī viņš ir ļoti cieši saistīts ar manu, kā dziedātāja karjeru. Priecājos par dziesmu grāmatu, jo to dziesmu ir tik daudz, ka domāju, ka tā arī pašam šad tad noderēs, lai atcerētos pareizos vārdus. Prieks arī par izlases albumu, kurā bija grūti visu iekļaut. Tiekamies koncertos!”

Albuma dizaina autors Guntars Petris, grāmatas maketu veidoja Monta Arnolde.

Vāka foto: Ginta Zīverte

Albumā iekļautas sekojošas dziesmas: Nekas jau nebeidzas, Ielai pāri (piedalās Tipa), Mēs dzīvojam pasakās, Lai jau deg, Tu man esi viss, Cilvēks, Šodien, Putni bez spārniem, Kalnā un tad…, Diena vai nakts, Vienmēr, Dienā, kad pārstās līt, Vēlreiz un vēlreiz, Es vēlos būt līdzās, Viņa raud, Pārāk daudz, Muzikants, Tālu prom, Dzimis Latvijā, Dziesma par laimi.

Vasarā klajā nāks arī vinila plate ar pašām labākajām Ivo dziesmām. Jaunumu daudz!

Grāmatas un CD pasūti micrec.lv

Grāmatas: https://bit.ly/3mWr8nS

CD: https://bit.ly/3lnR7UB

 

Iepriekšējais rakstsTautā mīlētā mūziķa Fomina fani kādā no pilsētām izpērk visas biļetes; izsludināts papildkoncerts
Nākamais raksts“Es turpinu dzīvot kā līdz šim!” saka latviete, kura tikusi pie sešiem cipariem rakstāmas naudas summas