“Esmu satraukta, jo šī ir mana pirmā pieredze darbā televīzijā,” atzīst viena no neatkarīgās teātra trupas Kvadrifrons dibinātājām un aktrise Ance Strazda, kura nedēļas nogalē pievienojās SuperBingo vadītāju komandai. TV šovs SuperBingo skatāms svētdienās plkst. 10.00 TV3. Lieli jaunumi sagaida populārā šova “SuperBingo” cienītājus

Tajā pašā laikā viņa atzīst, ka darbs ir ļoti interesants. “Noteikti iemācīšos daudz jauna un gūšu vērtīgu pieredzi, jaunas zināšanas un sajūtas,” tā Ance Strazda. Viņa ekrānā nomainīs Ligitu Miezi, kura devusies pirmsdzemdību atvaļinājumā; jaunajai vadītājai par lielāko atbalstu darbā solās būt pārējie SuperBingo šova vadītāji – TV personības Armands Simsons un Krista Zvirgzdiņa.

Jaunā aktrise stāsta par savām attiecībām ar loteriju pasauli līdz SuperBingo šova vadītāju atlasei: “Nokasāmās loterijas biļetes bieži izmantoju apsveikuma kartīšu vietā dažādos svētkos, piemēram, pirmizrāžu dienās.” Apzinoties, ka valsts uzņēmums Latvijas Loto darbojas ne tikai izklaides jomā, bet veic arī nozīmīgu ieguldījumu valsts un pašvaldību budžeta papildināšanā, Ance priecājas pievienoties SuperBingo komandai. “Par loterijas biļetēm iztērētā nauda atgriežas sabiedrībā ne tikai kā laimesti, bet arī kļūst, piemēram, par skolēnu stipendijām. Man tas šķiet tiešām forši un atbalstāmi,” tā Ance Strazda. Pati viņa uz lieliem laimestiem necer: “Es sev asociējos ar cilvēkiem, kurš naudu nopelna, nevis laimēs. Loteriju uztveru kā izklaidi.”

Kaut arī Ance Strazda uzskata, ka viņas darbs menedžmenta komandā kā vienai no neatkarīgā teātra dibinātājām ir nozīmīgāks, salīdzinot ar aktrises nodarbošanos, tomēr teātra vidē viņa tiek uzskatīta par spilgtu raksturlomu tēlotāju. Viņa bijusi nominēta teātra balvai Spēlmaņu nakts 2013 kategorijā Gada debija par lomu iestudējumā Rudens Pēterburgā un balvai Spēlmaņu nakts 2016 kategorijā Gada jaunais skatuves mākslinieks par lomu iestudējumā Dāmas.

Šova producente Kristīne Balāvina: “Ar Ances pievienošanos komandai mums šova veidošanā ir sācies ļoti interesants posms, jo pirmo reizi SuperBingo vēsturē to vadīs profesionāla aktrise. Tāpēc skatītāji var sagaidīt gan atraktivitāti, gan jaunu saspēli ar Armandu Simsonu un Kristu Zvirgzdiņu. Atklāti sakot, es esmu iemīlējusi Ances balsi – ļoti skaista,” atklāj Kristīne Balāvina. “Ceru, ka arī skatītāji Anci iemīlēs,” viņa piebilst.

Ance Strazda pievienojas SuperBingo brīdī, kad iespējams laimēt gan sapņu māju, gan sapņu auto – Audi A4. Lai piedalītos Audi A4 izlozē, nepieciešams iegādāties SuperBingo kvīti ar pieciem variantiem un ar dalību Džokers 7.

Latvijas Loto iestājas par labām pārmaiņām cilvēku dzīvēs un sabiedrībā kopumā – ar laimestiem, ar sabiedriskā labuma loterijām un Labo mērķu programmu, ar iemaksām valsts un pašvaldību budžetā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 23. aprīlis
Nākamais rakstsTavs horoskops lieliskai nedēļai: 22.-28. aprīlis