Kā vēsta 12.-18. marta izdevums “Privātā dzīve”, skatuves leģenda aktieris Rūdolfs Plēpis uzzinājis lieliskas vēstis – viņam būs trešais mazbērns, turklāt pavasarī viņš vairākās Latvijas vietās uzstāsies ar koncertuzvedumu. Lieli notikumi gaidāmi leģendārā aktiera Plēpja dzīvē

Kā zināms, 2020. gadā aktieris faktiski pilnībā zaudēja redzi, taču šī liksta nav viņu salauzusi. Ar savu tuvinieku palīdzību viņš dzīvo tālāk un šobrīd jau piedalās koncertuzveduma “Rūdis. Stāsti un dziesmas” mēģinājumos. Uzvedumu palīdz gatavot arī mūziķi Valdis Zilvers un Kaspars Markševics, kā arī Plēpja meita Viktorija.

Ikdiena gan aizvien paiet vienistabas dzīvoklītī, klausoties radio. Reizi dienā pie viņa atnāk asistents un palīdz ar kādiem darbiem. Tomēr pats galvenais ir ģimene un šajā ziņā viņam ir priecīgas vēstis. Meitai Astrai, kura dzīvo Skotijā, būs ģimenes pieaugums. Viņa šobrīd ir attiecībās ar kādu angļu vīrieti. Vasarā Plēpim gaidāms trešais mazbērns. Astra cer, ka jau vasaras beigās varēs atlidot uz Rīgu kopā ar bērniņu, lai parādīto to laimīgajiem vecvecākiem.

Plašāk 12.-18. marta izdevumā “Privātā dzīve”!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

 

Iepriekšējais rakstsŠovā “Ģimene burkā” pēkšņi parādās Graudiņu ģimene
Nākamais rakstsNedēļas horoskops 18.-24. martam