Populārais mūziķis Andris Ērglis, atzīmējot apaļo jubileju, aicina uz vērienīgu koncertu 18.martā Liepājas Olimpiskā centra Arēnā – dienā, kad vēju pilsēta svinēs savu 398. dzimšanas dienu.

Tautā pazīstamais un iemīļotais mūziķis Andris Ērglis šogad atzīmē 40 gadu jubileju. Apliecinot mīlestību pilsētai un sava talanta cienītājiem, lielkoncerts notiks Liepājā. Kādam tās būs jaukas atmiņas par piedzīvoto mūziķa 30 gadu koncertā, kādam jauna iepazīšanās ar Andra Ērgļa daiļradi.

Lielkoncerta programma būs krāsaina un pārsteigumiem bagāta. Vai gan var iedomāties Ērgļa koncertu, ja tajā neskanētu komponista Jāņa Strazda un vārdu autora Guntara Rača populārā dziesma “Ripoja akmens”? Arī akmens būs un tas lieliski ripos! Liepājas Olimpiskā centra Arēnā skanēs gan pēdējo 10 gadu laikā tapušās dažādu autoru dziesmas, kā arī populāras un labi zināmas Andra Ērgļa dziesmas no viņa zelta repertuāra. Programmā iekļautas tādas dziesmas kā “Sirdspuksti”, “Ceļš ir bezgalīgs”, ”Vēstule no Parīzes”, “Laiks” un citas laika pārbaudi izturējušas melodijas. Iespējams, ka daudziem būs patīkams pārsteigums dzirdēt kompozīcijas no animācijas filmām.

Jubilejas koncerts nav iedomājams bez labiem draugiem. Andra Ērgļa īpašie viesi būs komponists un pianists Jānis Strazds, ģitāristi Armands Alksnis un Ingus Šplīts, kā arī dziedātāji Antra Stafecka un Normunds Rutulis.

Koncertā piedalīsies pavadošā grupa: Juris Kristons (taustiņi), Egons Kronbergs (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Modris Laizāns (basģitāra), Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti), Gundars Lintiņš (sitaminstrumenti), Edgars Jānis Kārkliņš (saksofons), Annemarija Moiseja (balss), Beāte Keina-Balode (balss).

Par savu jubileju Andris Ērglis saka: “Sasniedzot 40 gadus, es nešaubos un esmu pat pārliecināts, ka tikai tagad sākas īstā dzīve! Ļoti labi jūtos savos 40!”

Biļetes uz koncertu nopērkamas “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā.

https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/125762

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl aizvadītas pagalam traģiskas brīvdienas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 14. marts