TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” dalībnieki cītīgi gatavojas šova pusfinālam, kas norisināsies jau šo svētdien, 27.novembrī plkst. 20.30. Par iekļūšanu labāko trijniekā cīnīsies Rūta Dvinska, Elīna Bojarkina, Jānis Pētersons un Maksims Busels ar saviem deju partneriem.

Šova pusfinālā visiem četriem pāriem būs jauns izaicinājums – demonstrēt skatītājiem laikmetīgo deju vai freestyle deju. Gandrīz visi dalībnieki šajā nedēļā savai dejai ir pieaicinājuši papildu dejotājus. Skatītājus sagaida patiešām krāšņi un šova cienīgi priekšnesumi. Visu deju pamatā šonedēļ – mīlestību un attiecības, ko pāri sola parādīt savās dejās.

Maksims Busels ar savu deju partneri Lizu Maniju, kuri aizvadītajā nedēļā pēc abām dejām saņēma maksimālo punktu skaitu no žūrijas, šonedēļ dejos laikmetīgo deju un tango. Abas dejas solās būt kaislīgas. Bet vai viņi pārspēs iepriekšējo raidījumu ar kaislīgu skūpstu, to noskaidrosiet jau svētdien.

Jānis Pētersons ar savu deju partneri Olenu Čerekovu sola divas kontrastējošas dejas šonedēļ. Viena būs veidota absolūtā minimālismā, bez nekā lieka, taču otra būs krāšņs šova numurs ar dejotājiem, rekvizītiem un pirotehnikas elementiem.

Elīna Bojarkina ar deju partneri Martu Puniņu izvēlējušies dejot freestyle, ar ļoti ambiciozas mūzikas izvēli un atkārtot savu uzlaboto tango priekšnesumu. Bet Rūta Dvinska ar savu deju partneri Viktoru Haritonovu šonedēļ ir sagatavojuši laikmetīgo deju, turklāt dejos to latviešu mūzikas pavadījumā. Savukārt kā otro deju izvēlējušies atkārtot kvikstepu, taču šoreiz ar citu mūziku, horeogrāfiju un arī citu stāstu.

Kuram būs jāpamet šovs pirms lielā fināla? To uzzini jau šo svētdien, 27. novembrī, plkst. 20:30 kanālā TV3, kā arī nākamā paaudzes televīzijā Go3!

Iepriekšējais rakstsAtklājas jauni fakti par šausmīgo avāriju uz Valmieras šosejas
Nākamais rakstsVai šogad Ziemassvētkos gaidāms sals?