Uzzini, kas lielākajai daļai stiprā dzimuma pārstāvju sievietē šķiet nozīmīgāks par apjomīgām formām, īsiem svārkiem un augstiem papēžiem! Lūk, ko vīrietis sievietē novērtē vairāk par labu izskatu. Lietas, ko vīrietis sievietē novērtē augstāk par labu izskatu

 

TU ESI LABA KLAUSĪTĀJA

Lielākā daļa stiprā dzimuma pārstāvju novērtē sievietes, kuras spēj vienkārši klausīties, bez – es tev teicu, ka tā būs!, man taču bija taisnība!, bez pārmetumiem vai dzēlīgiem komentāriem! Tas simbolizē, ka tev viņš patiesi rūp. Šāda klausīšanās prasa pacietību, taču sava mīļotā dēļ, taču ir vērts pacensties, vai ne? Uzklausi un patiešām sadzirdi, ko viņš pavēsta, tā ir viena no lietām, ko vīrietis novērtē savā partnerē, jo tas simbolizē atbalstu un ticību viņa spēkiem.

 

TU ESI SPONTĀNA

Spējot – ļauties pēkšņiem notikumu pavērsieniem ir viena no iezīmēm, kas vīriešiem sievietēs patīk visvairāk. Viņam patīk redzēt, kā tu pēkšņi izdomā uzdejot, piemēram, tīrot māju, mīļotais priecājas, ka tu piekrīti negaidītam viņa piedāvājumam doties kaut kur, bez garas lekcijas, ka vajadzēja pabrīdināt iepriekš, ka neesi tam gatava. Ļausimies šādiem brīžiem, nesarežģījot lietas un notikumus mūsu dzīvē.

 

TU ESI LABA AUTOVADĪTĀJA

Lai gan mums bieži nākas dzirdēt dažādas ne visai glaimojošas frāzes par sievietēm – autovadītājām, lielākā daļa stiprā dzimuma pārstāvju piekrīt, ka šāda prasme ir teju nepieciešamība modernai mūsdienu sievietei. Daži noteikti patiesi sajūsmināsies, ja tu pratīsi arī salabot kaut ko pašas spēkiem savā spēkratā. Šokējoši? Nē, seksīgi!

 

TU ESI APMIERINĀTA AR DZĪVI, ESI PAŠPIETIEKAMA

Noteikti – tās sievietes, kuras izbauda visu, kas notiek viņu dzīvē un ap viņām, stiprā dzimuma acīs šķiet daudz pievilcīgākas, kas nozīmē, ka tev noteikti ir jāpārstāj gausties par to, kas tev nav, par to, ko tu patiesībā nemaz nespēj ietekmēt! Sāc izbaudīt to, kas tev IR! Mūsu mērķim nevajadzētu būt vien – izskatīties perfekti, saņemt lielāku atalgojumu, bet gan – būt laimīgām un apmierinātām ar to, kādas mēs esam kā personības, saglabājot pozitīvu skatījumu uz notiekošo. Apzinies, ka esi lieliska sieviete, kura ir pelnījusi visu to labāko!

 

TU SPĒJ IZBAUDĪT ĒDIENU

Ēst veselīgi un censties samazināt uzņemto nevajadzīgo kaloriju daudzumu ir viena lieta, taču teju slimīga apsēstība ar vēlmi neveselīgi badoties, skaitot kalorijas un mokot sevi ar drastiskām diētām – kas pilnīgi cits! Kamēr pirmais gadījums sniedz labumu tavai veselībai, otrs – neatstās labu iespaidu uz tavu mīļoto. Tas, ja spēsi iziet ar viņu kaut kur vakarā un apēst, piemēram, picas šķēli, atpūšoties un izbaudot mirkļus kopā, patiesi iepriecinās viņu. Te stāsts ir par pārliecību par sevi un šī īpašība stiprā dzimuma pārstāvja mīļotās raksturā ir ļoti vēlama!

 

TU LABI GATAVO

Ne par velti mūsu vecmammas ir teikušas, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu! Protams, tas nav vienīgais veids, taču nenoliedzami tas ir viens no patīkamākajiem. Vīriešiem patīk sievietes, kuras prot pagatavot maltīti, kas iepriecinās viņus, īpaši novērtējot to, ja to īpaši neproti, taču viņa dēļ esi apguvusi kādu meistarstiķi, lai tikai sagādātu patīkamu pārsteigumu savam mīļotajam. Tas ir kā signāls viņa smadzenēm, ka tu būsi laba, gādīga sieva un viņa bērnu mamma. Lai gan tas skan kā novecojusi klišeja, pat attiecību eksperti piekrīt, ka tā nu tas patiešām ir!

 

TU ESI PATIESA

Vīrietis, kura plānos ir stabilas un ilgnoturīgas attiecības, nekad neizvēlēsies mīļoto, kura ir nepatiesa, kura izliekas par to, kas viņa nemaz nav! Šādai personai var izmaksāt dzērienu un pavadīt pāris mirkļus kopā, taču nekas stabils un nopietns tur neizveidosies. Un gluži tāpat ir arī ar sievietes vēlmēm pēc patiesa, nesamākslota partnera. Esi tu pati!!!

 

TU ESI GATAVA KOMPROMISIEM

Ikviens vīrietis jūtas daudz labāk, ja apzinās, ka viņa mīļotā ir gatava izrunāties par kādu problēmu, vēlas smagi strādāt, lai rastu atrisinājumu, kas būtu pieņemams abām pusēm. Lai gan stirpā dzimuma pārstāvjiem noteikti patīk sievietes ar lielām krūtīm un garām kājām, gandrīz visi atzīst, ka šīs – ne vizuālās īpašības ir daudz nozīmīgākas. Šāda saskaņa nodrošina daudz ilgāku, laimīgāku un piepildītāku mijiedarbību.

 

TU ESI GĀDĪGA

Viņš noteikti vēlas zināt, ka tev ir nozīmīgi tas, kā viņš jūtas, taču esi uzmanīga, jo nemitīga, pārāk uzstājīga jūtu izrādīšana var padarīt to par neizturamu pārdzīvojumu. Attiecību speciālisti norāda, ka vidēji vīrietis dienas laikā atzīstas savās jūtās vienu reizi un tad to, cik ļoti tevi mīl – ar dažādām darbībām parāda piecas reizes. Centies darīt tāpat. Rūpējies par viņu, kad mīļotais ir sasirdzis vai jūtas noguris, šad un tad pārsteidz viņu, uzklausi mīļotā problēmas un parādi, ka viss, ko tu vēlies pateikt ir tas, ka viņš tev ir nozīmīgs, bet tu arī labi apzinies, ka jums katram ir arī savas – ar attiecībām nesaistītas lietas.

 

TU ESI JAUTRA

Humora izjūta ir vēl viena ļoti būtiska lieta, kas vīriešiem patīk daiļā dzimuma būtnēs, īpaši tajā personā, ar kuru viņš vēlas nopietnas un ilgnoturīgas attiecības. Vai tev tā piemīt? Meklē pozitīvo un nepiespiesto savā ikdienā, nevis ļaujies drūmām domā, tieši to viņš vēlas! Mazāk stresa – labāka dzīve!

 

TU RŪPĒJIES PAR SEVI

 

Vai tiešām stirpā dzimuma pārstāvjiem patiesībā patīk tas, ka mēs iegādājamies dažādus skaistumkopšanas līdzekļus, par ko viņi dažkārt vien klusi pasmīkņā? Attiecību speciālisti norāda, ka tā tas patiesībā ir! Rūpes par sevi, savu izskatu, māju un citām lietām, signalizē viņam, ka tu spēsi uzņemties gādību arī par viņu…

 

TU ESI SPĒCĪGA PERSONĪBA

Daudzi vīrieši uzskata, ka ikviena mūsdienu sieviete nevar iztikt bez spēka un izturības. Tas nenozīmē, ka turpmāk tu uzņemsies visus fiziskos darbus un citas būtiskas lietas, taču tas noteikti viņam simbolizēs to, ka esi gatava uzņemties rūpes par savu dzīvi, esi gatava risināt dažādas grūtības, nevis vēlies slēpties no tām, bet drosmīgi stāties pretī. Tu parādi mīļotajam, ka esi spēcīgs posms jūsu attiecībās.

 

TU ESI DABISKA

Tikai tā iemesla dēļ, ka stiprā dzimuma pārstāvjiem patīk koptas sievietes, nenozīmē, ka mums vienmēr ir jāslēpjas aiz kosmētikas slāņa. Vīrietis vēlas sev līdzās tādu sievieti, kura ir dabiska, kad tas ir nepieciešams, piemēram, komā dodoties uz pludmali. Viņiem patīk, ja mēs, sievietes, nepavadām pie spoguļa divas stundas, lai izskatītos perfekti, mēs tādas viņu acīs esam arī no rīta – dabiskā tēlā pamostoties līdzās. Vīrietis vēlas sev blakus pārliecinātu sievieti, kura i nav nepieciešams nekas – tikai pašas daba, lai justos labi!

 

TU NEBAIDIES SASMĒRĒT ROKAS

Viņš vēlas kādu, kura nebaidās sabojāt savu manikīru vai iedzīvoties tulznā, palīdzot viņa vecvecākiem dārza uzkopšanas talkā. Viņš vēlas kādu, kura neteiks, ka konkrētais darbs ir domāts vien stiprā dzimuma pārstāvjiem un vismaz pamēģinās atrisināt to.

 

TEV PIEMĪT MĀTIŠĶS INSTINKTS

Ko tur liekties, daudziem vīriešiem tieši šī nianse ir nozīmīgs faktors, lai apjaustu, ka tu reiz būsi lieliska sieva un māte. Un tas simbolizē arī to, ka tu vēlies parūpēties par viņu, gādāt par viņa labsajūtu, savukārt, viņš – par tavu!

 

Rūpēsimies viens par otru, apzinoties, ka perfekts izskats un dārgu zīmolu apģērbs nepadara mūs par labākiem cilvēkiem!

Lūk, ko vīrietis sievietē novērtē vairāk par labu izskatu

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsBērnam pastiprināta apetīte. Padomi, kā rīkoties vecākiem
Nākamais rakstsVeikalu tīkls “Maxima” nāk klajā ar lielisku vēsti