Mājokļa labiekārtošanas risinājumu uzņēmums IKEA turpina samazināt cenas Latvijā. Šogad mazumtirgotājs cenas pazemina jau otro reizi. Dažu preču cena ir samazināta līdz pat 70 %. Ļoti patīkama vēsts IKEA pircējiem Latvijā

“Pieejama cena, kas ļauj pēc iespējas lielākam skaitam cilvēku radīt labāku dzīvi mājās, vienmēr ir IKEA prioritāte. Pieaugot dzīves dārdzībai, arvien spēcīgāka ir mūsu apņemšanās sniegt labāku ikdienas dzīvi daudziem. Mēs pastāvīgi pielāgojamies dinamiskajai tirgus situācijai un, kad vien ir iespēja, attiecīgi reaģējam, samazinot cenas. No 14. maija jau otro reizi šogad samazinām cenas vēl lielākam skaitam IKEA pircēju iecienīto preču,” stāsta IKEA Latvija vadītājs Pēteris Grīnbergs.

Februārī IKEA samazināja cenas simtiem dažādu kategoriju preču, no pircēju iecienītām mēbelēm, piemēram, dīvāniem un krēsliem, kā arī dažādiem mantu uzglabāšanas risinājumiem līdz interjera priekšmetiem. No 14. maija vēl vairāk preču var iegādāties par zemāku cenu: DRAGAN zobu birstes turētājs būs iegādājams par 3,49 EUR (iepriekšējā cena: 4,99 EUR), TRENSUM spogulis – par 3,99 EUR (iepriekšējā cena: 6,99 EUR), RÅSKOG ratiņi – par 39,99 EUR (iepriekšējā cena: 49,99 EUR), INGOLF krēsls – 49 EUR (iepriekšējā cena: 59 EUR), INGATORP izvelkamais galds – par 299 EUR (iepriekšējā cena: 329 EUR).

“IKEA jaunākajā pētījumā noskaidrojies, ka ceturtdaļai Latvijas iedzīvotāju galvenais šķērslis, kas liedz just kontroli pār savu dzīvi mājās, ir ierobežoti resursi mājokļa uzturēšanai. Tāpēc, pastāvīgi pazeminot cenas, apliecinām, ka vēlamies palīdzēt daudziem uzlabot ikdienas dzīvi mājās, sevišķi, tuvojoties remontdarbu sezonai,” apgalvo P. Grīnbergs. Viņš atzīst, ka IKEA cenšas optimizēt cenu veidošanas vērtību ķēdi, palielināt apjomus un tādējādi samazināt gan IKEA, gan pircēju izmaksas.

Pagājušajā gadā IKEA svinēja 80 gadu pastāvēšanas jubileju. Pēdējos gados IKEA strauji paplašinās Baltijas valstīs: 2022. gadā tika atvērts IKEA veikals Tallinā, Igaunijā, 2023. gada vasarā tika atvērta jauna plānošanas un preču pasūtīšanas vieta Šauļos, Lietuvā, un šopavasar – jauna plānošanas un preču pasūtīšanas vieta Liepājā. Baltijā tā ir jau astotā klientu apkalpošanas vieta.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsMilzīgs paldies! Pazudušā jaunieša liktenis ir noskaidrots
Nākamais rakstsMilitāro mācību laikā notikusi traģēdija