Saskaņā ar Ministru kabineta 20. oktobrī pieņemtajiem Covid-19 ierobežošanas pasākumiem tirdzniecības centrā “Alfa” līdz šī gada 14. novembrim jeb noteiktās “mājsēdes” laikā ikvienam apmeklētājiem būs pieejami tikai pirmās nepieciešamības preču veikali un pakalpojumu sniedzēji.

“Tirdzniecības centrs “Alfa” vienmēr ir bijis atbildīgs tirdzniecības centrs, un mūsu galvenā prioritāte ir klientu un personāla veselība un drošība. “Alfa” turpina ievērot visus noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus, ieviešot jaunus un uzturot jau esošos kontroles mehānismus, piemēram, apmeklētāju plūsmas sadalījumu un veikalu pieejamības nodrošināšanu atbilstošajās zonās, sertifikātu kontroli, cilvēku uzskaiti, dezinfekcijas pasākumus, masku valkāšanu, fiziskās distances ievērošanu, ieeju veikalos tikai ar groziņiem u. c. Tāpat centrā tiek veikti regulāri gaisa kvalitātes mērījumi, kas apliecina, ka iekštelpu gaisa kvalitāte ir droša apmeklētāju veselībai. Arī turpmāk “Alfa” darbosies saskaņā ar noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem, lai jau maksimāli ātri atgrieztos ierastajā dzīves ritmā,” norāda TC “Alfa” vadītāja Liene Apine.

TC “Alfa” līdz šī gada 14. novembrim vai saskaņā ar turpmākajiem norādījumiem darbosies tikai pirmās nepieciešamības veikali un pakalpojumu sniedzēji – pārtikas un higiēnas preču veikali, optikas, aptiekas, dzīvnieku barības veikali, preses tirdzniecības vietas, grāmatnīcas, telekomunikāciju preču un pakalpojumu vietas, ziedu tirdzniecības vietas, kā arī ēdināšanas vietas, kas izsniegs ēdienus līdzņemšanai. Pakalpojumi būs pieejami ikvienam apmeklētājam “sarkanajā” jeb epidemioloģiski nedrošā vidē, neatkarīgi no sadarbspējīga Covid-19 sertifikāta esamības.

Mainīts arī TC “Alfa” darba laiks, un turpmāk tas apmeklētājiem pieejams laikā no plkst. 10.00 līdz 19.00, savukārt, “Rimi Hipermārkets” būs atvērts no plkst. 7.00 līdz 19.00.

Vienlaikus TC “Alfa” pie Kino ieejas darbu turpina mobilais vakcinācijas punkts, kur šobrīd tiek veikta iedzīvotāju vakcinācija pret Covid-19 tikai ar iepriekšēju pierakstu. Tā darba laiks ir katru dienu no plkst. 10.00 – 20.00. Pierakstīties iespējams zvanot pa tālr. 8989 vai apmeklējot www.manavakcina.lv.

Iepriekšējais rakstsReinikam ļoti skarbas pārdomas par vakcinēšanos mūsu valstī
Nākamais rakstsSkaidrojam: Kas mājsēdes laikā notiks ar t/c AKROPOLE?