Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi brīdina par laiku trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu.

13.09.2023. vakarā Latvijas rietumu daļā sāks veidoties ļoti stipri pērkona negaisi, kas vietām nesīs krasas vēja brāzmas 20-24 m/s, ļoti stipras lietusgāzes, iespējama lielgraudu krusa. Pērkona negaiss turpināsies nakts vidū un nakts otrajā pusē.

ESI GATAVS ļoti stipram pērkona negaisam, lai varētu sevi pasargāt no zibens. Iespējamas krasas vēja brāzmas, krusa un lietusgāzes, kas izraisa strauju ūdens līmeņa celšanos un teritorijas applūšanu. Nolauzti koku zari vai koki, nefiksēti priekšmeti vai atlūzas tiks nestas pa gaisu. Gaidāmi īpašumu bojājumi, traucēta transporta kustība un āra aktivitātes. Ieteicams meklēt patvērumu slēgtās telpās.

Laika posmā no 13.09.2023. plkst. 22:00 līdz 14.09. 02:00 piekrastes rajonos ziemeļu, ziemeļrietumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 20-24 m/s.

ESI INFORMĒTS, ka nolauzti koku zari, nefiksēti priekšmeti vai atlūzas var tikt nestas pa gaisu, tādēļ atsevišķas āra aktivitātes var tikt traucētas.

Iepriekšējais rakstsUģis Kuģis nopietni noraizējies par sievas veselību
Nākamais rakstsYana Bruk dodas pie speciālista, lai skaidrotu, kāpēc patiesībā notika šķiršanās ar Dāvidu