Uz A2 autoceļa Rīga—Sigulda—Igaunijas robeža (Veclaicene) jeb Vidzemes šosejas otrdien notikusi ļoti smaga avārija, vietnē “Sadursme” vēsta aculiecinieki.

Tiek ziņots, ka šīs šosejas posmā pie pagrieziena uz Raunu vieglā automašīna izgriezusi priekšā kravas auto, notiekot smagam negadījumam. Ir cietušie. Notikuma vietā strādāja visi operatīvie dienesti.

Vieglais auto “Audi” smagi sadragāts, bet kravas auto nobraucis no ceļa.

Plkst. 16.24 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Smiltenes novada Raunas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Pirms VUGD ierašanās no avarējušās automašīnas bija izkļuvis viens cilvēks, bet vēl divus cilvēkus ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja un nodeva NMPD mediķiem. Plkst. 21.44 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 11 personas.  Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 360 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 160 par ātruma pārsniegšanu un deviņi par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un septiņi kriminālprocesi.

 

Iepriekšējais rakstsNo atgriešanās neattur 10 reižu mazāka alga
Nākamais rakstsBērni izpeld, tēvi pazūd jūras viļņos