Popdīva Madonna (61) pārsteigusi cilvēkus ar ļoti pikantu foto, kur redzama krēslā vien tik tikko esošā apakšveļā. Caurspīdīgais krūšturis nepiesedza teju neko. Bildei sekoja viņas pašas komentārs.

Publicējusi bildi savā Instagram kontā, Madonna rakstīja: “Pašreizējā skapja situācija……. Un tiem, kurus kaut kādā veidā šī  fotogrāfija aizvaino, es vēlos darīt zināmu, ka esmu veiksmīgi absolvējusi “Zero F*^ks Given” universitāti. Paldies, ka ieradāties uz manu izlaiduma ceremoniju. 2020. gada klase.”

Izlaiduma balles visā pasaulē ir atceltas koronavīrusa pandēmijas dēļ, tās mēdz aizvietot ar virtuālām svinībām. Savā fotogrāfijā Madonna ieveidojusi matus kā Merilina Monro.

Šī mēneša sākumā Madonna apstiprināja, ka viņa cietusi no koronavīrusa neilgi pirms savas “Madame X” pasaules tūres beigām. Tūre noslēdzās 8. martā Parīzē, vien trīs dienas pirms Francijas valdība izdeva aizliegumu pulcētie kopā vairāk nekā 1000 cilvēkiem. Madonna rakstīja savā Instagram kontā: “Esmu pateicīga, ka varu būt daļa no atbalsta zinātnei, lai atklātu, kā izārstēt Covid-19. Un, lai paskaidrotu sīkāk cilvēkiem, kuri vairāk tic sensacionāliem virsrakstiem nekā reāliem pētījumiem – es šobrīd neesmu slima. Kad tev ir pozitīvs tests uz antivielām, tas nozīmē, ka esi bijis slims iepriekš, un es biju slima savas tūres beigās Parīzē teju pirms septiņām nedēļām – kopā ar daudziem citiem mana šova māksliniekiem. Tobrīd mums šķita, ka esam saķēruši ļoti nejauku gripu. Paldies Dievam, mēs visi esam veseli un jūtamies labi šobrīd. Ceru, ka šis ieviesīs skaidrību. Zināšanas ir spēks!”

Iepriekšējais rakstsUz Vanšu tilta vakarā notikusi visai neparasta un dārga avārija – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 25. maijs