Kā otrdien savos 2.-8. augusta numuros vēsta abi populārākie valsts bulvārpreses izdevumi “Privātā dzīve” un “Kas jauns”, Maestro Raimonda Paula Baltezera privātmājā viesojušies ļoti slaveni ciemiņi – Krieviju pametusī dziedātāja Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins.

Maestro un Alla iedzēruši kafiju, atceroties savus slavas gadus. Tikšanās bijusi ļoti jauka un sirsnīga. Pirms tam viņa te viesojusies septiņdesmitajos gados, kad viss vēl nav bijis tā sakopts, bijusi vēl vecā māja. Nu ar meitas un znota palīdzību, kuri šeit vasarās dzīvo un piepalīdz, Paula mājas apkārtne izskatoties pavisam citādi. Baltezera māja jau gadu desmitiem ir Maestro prieks un lepnums, vieta, kur smelties enerģiju un darboties dārzā.

Uz jautājumu, vai ar Pugačovu plāno kādu kopīgu dziesmu, Maestro noslēpumaini smaida – neko nevar zināt, jāskatās, kā būs ar veselību un situāciju pasaulē. Viņš min, ka saticis arī Laimu Vaikuli, kurai “esot savas problēmas, kā jau mums visiem”, tomēr Laima vēl kāpj uz skatuves un dzied.

Maestro arī atklāj, ka plāno apmeklēt Galkina koncertu Jūrmalā.

Plašāk “Privātā dzīve” un “Kas jauns” 2.-8. augusta numuros!

Iepriekšējais rakstsReiniks pošas prom no dzimtenes
Nākamais rakstsBūtisks pavērsiens tautā iemīļotās “UgunsGrēka” Mildiņas – aktrises Ilzes Vazdikas dzīvē