Uzņēmums “Rimi Latvia” sociālajos tīklos izplatījis divus lieliskus video ar sabiedrībā populāru cilvēku iesaistīšanos. Maestro Raimonds Pauls, aktieri Dārta Daneviča un Mārtiņš Vilsons, autosportists Reinis Nitišs, mūziķi Māra Upmane-Holšteina, Ozols, Žoržs Siksna, kā arī bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs piedalījušies šajā akcijā, lai aicinātu latviešus palikt mājās un neaplipināt līdzcilvēkus!

Savā elementā video ir Maestro, piebilstot, ka “mums ir jāaptur tas draņķis!”, ar to domājot jaunā koronavīrusa izraisītās Covid-19 saslimšanas izplatību Latvijā.

“Ne tikai pa dienu, bet arī vakarā, ne tikai pilsētā, bet arī laukos, kopā ar ģimeni vai vienatnē esot, atceries – esi atbildīgs, paliec mājās. ❤️ Šis nav labais žests, bet gan vitāla nepieciešamība apzināties, ka šobrīd tavas darbības sniedzas tālāk par tevi pašu❗️Pasargā sevi un citus, ievērojot valsts rekomendētos drošības pasākumus un paliec mājās ❤️?” aicina “Rimi”.

Jaunākā informācija pirmdien liecina, ka Latvijā saslimuši 376 cilvēki, no kuriem 28 atrodas slimnīcās, trīs no viņiem – smagā stāvoklī.

 

 

Iepriekšējais raksts“Nav svarīgi man tie 2 metri, nejūtos apdraudēta!” Centrāltirgū problēmas ar distances ievērošanu
Nākamais rakstsFOTO: Šie cilvēki paveikuši smagu noziegumu – policija lūdz palīdzību