Kā vēsta 25. jūnija – 1. jūlija izdevums “Kas jauns”, Maestro Raimonds Pauls šovasar atteicies no visiem koncertēšanas piedāvājumiem un velta laiku atpūtai. Maestro pilnībā atteicies no koncertēšanas

Uzstādījis skaistu pieminekli pērn mirušajai sievai Lanai Lāčupes kapos, Maestro vismaz reizi nedēļā cenšas turp aizbraukt. Sava auto viņam gan vairs nav, tādēļ šajā jautājumā jāpaļaujas uz tuvajiem cilvēkiem.

Pauls izdevumam atzīst, ka šobrīd mūziku neraksta un šovasar pilnībā atteicies no visiem koncertēšanas piedāvājumiem. Vienīgi rudenī varētu atsākties viņa programma kopā ar aktieri Andri Keišu mūzikas namā “Daile”. Par šo programmu pats Maestro ir sajūsmā, tomēr viss būšot atkarīgs no publikas atsaucības. 

Maestro ir pateicīgs par savu spožo karjeru, tomēr šobrīd pat nevēlas nekādus piedāvājumus. Viņš paveicis visu, ko kādam solījis, tādēļ šobrīd mierīgi dzīvo mājās un saudzē veselību. Viņš gan ir atguvies no nesenajām problēmām saistībā ar redzes pasliktināšanos un balsī jaušams mundrums.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

 

Iepriekšējais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsAtkal jauns pavērsiens mūziķa Dzintara Čīčas dzīvē