Jau iepriekš gan izdevumā “Kas jauns”, gan STV šovā “Slavenības. Bez filtra.” daudz runāts un stāstīts par magones problēmām ar vecākā dēla tēvu Anglijā – nu vīrietis cenšoties piedzīt uzturlīdzekļus no pašas Magones, vēsta izdevuma “Kas jauns” 9.-15. februāra numurs.

Janvāra beigās Gulbenē, Vidzemes rajona tiesā, tikusi nozīmēta sēde, kurā skatīta tēva prasība par uzturlīdzekļu piedziņas pārtraukšanu no viņa un uzturlīdzekļu piedzīšanu no Magones. Aizvadītajā svētdienā viņa izdevumam atklājusi, ka tiesas lēmums bijis nelabvēlīgs mātei. Magone ir sašutusi, ka salīdzinoši turīgais dēla tēvs grasās piedzīt naudu no viņas – nestrādājošas mājsaimnieces.

Stāsts īsumā jau ir dzirdēts – Magone ar vecākā dēla tēvu iepazinusies Anglijā, attiecības gan ātri izjukušas pēc mazā piedzimšanas. Tēvs dēlu apciemojis dažas reizes gadā, tikmēr Magonei izveidojās attiecības ar lietuvieti Žani, viņi apprecējās. Vecākā dēla tēvs tikmēr jau bija mainījis dzīvesveidu, atradis labu darbu un, brīdī, kad Magone ar jauno ģimeni posās uz Latviju, abi vienojušies, ka dēls atlikušās pamatskolas trīs klases pabeigs Anglijā.

Diemžēl ar laiku attiecības pasliktinājās – Magonei bija grūti sazināties ar dēlu, arī klātienes tikšanās Anglijā noritēja ar sarežģījumiem. Tiesā iesniegta prasība, lai dēlu Magonei atņemtu, tēvu pārstāvošā advokāte pat zvanījusi latvietei, lai censtos viņu pārliecināt atteikties no dēla labprātīgi.

Magone stāsta, ka viņas mātes īpašums esot novēlēts vecākajam dēlam un nu to praktiski kontrolēs viņa tēvs. Plašāk izdevumā “Kas jauns”!

Iepriekšējais rakstsVIDEO: Aizturēti jaunie vīrieši, kuri šaudījās automazgātuvē pie “Riga Plaza”; atrastas narkotikas un ieroči
Nākamais raksts4 hormoni, kas ietekmē ēšanas paradumus un ķermeņa svaru