STV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone viesojas Līgatnē pie sava pielūdzēja.

Vēstuļdraugs Andris uz ilgi gaidīto tikšanos ir atnācis sagatavojies – līdzi paņemts viss nepieciešamais kārtīgam piknikam, lai iestiprinātos pirms pastaigas pa Līgatnes smilšu alām. Magone gan ir izbrīnīta par Andra sagādāto mielastu – aukstu burgeru, sausu veikala picu un noslēpumainu zālīšu uzlējumu, kura sastāvdaļas randiņa partneris patur noslēpumā. Plašāk fragmentā ŠEIT!

Nonākuši pie Līgatnes slavenajām smilšu alām, Magone un Andris satiek kādu suvenīru tirgotāju, kura Magonei atklāj neglaimojošus faktus par savu pielūdzēju Andri. Izrādās, viņam Līgatnē esot daudz meiteņu ar kurām viņš uz šo vietu regulāri nākot pastaigās un pat dejot. Magoni šī informācija nemaz neiepriecina un sāk apsvērt domu, ka iespējams jāmeklē kāds musulmaņu ticības vīrietis, kurš būtu uzticīgāks. Šova epizodes fragmentu SKATIES ŠEIT!

Magones randiņš ar vēstuļdraugu Andri turpinās un abi dodas uz kavaliera dzīvesvietu. Magonei par lielu pārsteigumu izrādās, ka Andris dzīvo nevis vienistabas dzīvoklī kā bija stāstījis, bet gan teltī Gaujas upes krastā. Magones sašutumu pastiprina arī vīriešu darbu darīšana – viņai jādodas mežā meklēt malku, lai varētu iekurt uguni un pagatavot līdzpaņemto vistu. Šo epizodes fragmentu MEKLĒ TE!

Iepriekšējais rakstsLūdz palīdzēt, lai valmieriete dzīvotu!
Nākamais rakstsNacionālā teātra bijušais aktieris pastāsta patiesību par aiziešanu