Priežu pumpuri ir īsta vitamīnu bumba, kurus iecienījusi arī STV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone.

Šogad pirmo reizi viņa tos gatavo ar medu, atklājot soli pa solim, kā tos pagatavot pareizi, nezaudējot pumpuru veselīgās īpašības. 

Pumpurus ievieto tīrās burciņās un tad sajauc ar medu, bet saldais gardums Magones mājās izrādās sacietējis. Ko nu? Viņa riskē medu sildīt, lai gan tas neesot ieteicams. Aptuveni 40 grādu temperatūrā, lai nezaudētu vērtīgās vielas, medus tiešām kļūst šķidrs un to izdodas sajaukt ar pumpuriem. Baudiet veseli!

Šova epizodes fragmentu skatieties ŠEIT!

Iepriekšējais rakstsKā tagad izskatās uz latviešu iecienītā prāmja “Isabelle”, kur dzīvo ukraiņu bēgļi? – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 10. aprīlis