Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 165 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 12 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.

Vakar, 27. decembrī ap pulksten 15.45 Ogres novadā, Krapes pagastā, uz autoceļa P80 (Tīnūži-Koknese) notika automašīnas Ford Focus sadursme ar kravas automašīnu DAF. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas Ford Focus vadītājs. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Plkst. 15.47 saņemts izsaukums uz Ogres novada Krapes pagastu, kur bija notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja bojāgājušo. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā, no smagās automašīnas notika dīzeļdegvielas noplūde aptuveni 894 litru apjomā, savukārt no vieglās automašīnas noplūda eļļa. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot absorbentu, savāca izlijušos šķidrumus, sakārtoja ceļa braucamo daļu, atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes un plkst. 18.39 darbu notikumā noslēdza.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 345 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 95 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvo pārkāpumu process un seši kriminālprocesi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Iepriekšējais rakstsŠo sistēmu noteikti vajag arī pie mums! Kā savus dzērājšoferus pārmāca lietuvieši?
Nākamais rakstsParādās negaidītas ziņas par 2024. gada sākumā gaidāmo laiku