27. aprīļa vakarā liesmas Ventspils novada Usmas pagastā nopostīja mācītāja Uģa Brūklenes ģimenes māju. Usmas evanģēliski luteriskā draudze lūdz to iedzīvotāju palīdzību, kuri var sniegt atbalstu ugunsgrēka seku likvidēšanā.

“Tad nu kā Dieva izredzētie, svētie un mīļotie, tērpieties sirsnīgā līdzjūtībā, laipnībā, pazemībā, lēnībā, pacietībā, ka jūs cits citu panesat un cits citam piedodat, ja vienam ir ko sūdzēties par otru; tāpat kā mūsu Kungs jums ir piedevis, piedodiet arī jūs. Un pāri visam tam lai ir mīlestība, kas ir pilnības saite. (..) Un visu, ko vien jūs darāt vārdos vai darbos, to visu darait Kunga Jēzus Vārdā, pateikdamies Dievam caur Viņu.” /Kol. 3:12-14, 17/

“27. aprīļa vakarā uguns nelaimē neatgriezeniski nodegusi mūsu mācītāja Uģa ģimenes māja Brūklenes. No uguns izglābts vien tas, kas bijis pa rokai un tas, kas palicis mugurā. Paldies Dievam, ģimene ir sveika un vesela. Taču visa iedzīve guļ ūdenī zem melnām gruvešu kaudzēm.

Aicinām ikvienu, kuram ir tāda iespēja, ziedot Brūkleņu ģimenes atbalstam – apģērbam, skolas lietām, sadzīves tehnikai, u.c. lietām turpmākai dzīvošanai.

Iespējams sniegt palīdzību, ziedojot Brūkleņu ģimenei, pārskaitot ziedojumu Harinai Brūklenei uz kontu AS Swedbank Nr. LV43HABA0551003138842, ar norādi – BRŪKLEŅU ĢIMENEI.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā, sazinieties ar draudzes priekšnieku Raivi – mob. 27304027. Tāpat varat sazināties ar Harinu pa tālr. (pagaidu numurs) 22102959 vai no nākamās nedēļas 26463444.”

Iepriekšējais rakstsPie grūtībās nonākušās Mūrnieces intervijas laikā ierodas policija – VIDEO
Nākamais rakstsValsts iestādes darbiniece dzimšanas dienā laimējusi milzīgu summu