Trešdien, 17. jūlijā, tika aizvadīta prestižā “Nickelodeon Kids’s Choice Awards” ceremonija, kurā tika godinātas bērnu un jaunieši iemīļotākās slavenības un televīzijas šovi. Starp pasaulē atpazīstamiem aktieriem, mūziķiem, sportistiem un citām zvaigznēm izskanējis arī latviešu mūziķes un satura veidotājas Dionas Liepiņas vārds, kura kļuva par uzvarētāju nominācijā “Latvijas mīļākais satura veidotājs”. Milzīgs notikums populārās pašmāju dziedātājas dzīvē

 

Šī gada ceremoniju vadīja leģendārais multfilmu varonis Sūklis Bobs Kvadrātbiksis (Sponge Bob SquarePants) un viņa labākais draugs Patriks. Apbalvošanas ceremonijas laikā tika sveiktas bērnu iecienītākās zvaigznes, kas mirdz filmu, televīzijas, mūzikas un sporta jomās. Pasākums bija piesātināts ar daudziem atraktīviem pārsteigumiem, uzstājoties tādiem bērnu elkiem kā Pols Rasels (Paul Russell) un “The Kid LAROI”.

Starp šī gada laureātiem izskanēja arī latviešu dziedātājas un satura veidotājas Dionas vārds, kura saņēma apbalvojumu “Latvijas mīļākais satura veidotājs” nominācijā. Savā pateicības uzrunā Diona neslēpj sajūsmu par sasniegumu: “Sajūtas ir patiešām brīnišķīgas! Biju patīkami pārsteigta, saņemot ziņu par nomināciju Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024, jo  tas, ka tiku izvēlēta, man šķita milzīgs pagodinājums. Turklāt piedalīties un balsojumā atrasties starp tādām pasaules mēroga zvaigznēm kā, piemēram, Teilore Svifta, “Coldplay”, Margo Robija un citiem, negadās bieži. Milzīgs paldies, ka novērtējāt mani, tātad laikam daru dzīvē kaut ko arī pareizi. Paldies jums visiem kopā un katram atsevišķi par to, ka balsojāt par mani. Pierādās atkal tas, ka man tiešām ir paši labākie atbalstītāji! Esmu pagodināta saņemt šo balvu kategorijā “Latvijas mīļākais satura veidotājs.”

Tāpat uz apbalvojumu no Latvijas šogad tika nominēti orientēšanās sportists Jēkabs Niklāvs Janovs, tehnoloģiju entuziasts Edgar Fresh un ceļotāja Krista Gailīte. Diona izcīnija uzvaru nominācijā publiska balsojuma rezultātā.

Īpašu mirkli piedzīvoja leģendārā tenisiste Serēna Viljamsa, kura saņēma “Leģendas apbalvojumu” (Legend Award), kas godina viņas lielisko karjeru sportā, uzņēmējdarbībā, modes un dzīvesstila industrijās. Kā jau gaidīts, pasākums bija piepildīts ar citiem jautriem mirkļiem, tostarp milzu kūku Sūkļa Boba 25. dzimšanas dienā, pārsteidzošām performancēm un citām izdarībām.

Uz ceremoniju bija ieradušās tādas zvaigznes kā Mr. Beast, Benijs Blanko (Bennu Blanco), Kailija Kantrala (Kylie Cantrall), Timotijs Šalamets (Timothée Chalamet), Billija Ailiša (Billie Eilish), Henrijs Goldings (Henry Golding), Makena Greisa (Mckenna Grace), Deandre Hopkins, Montana Džordans (Montana Jordan), Raiens Kadži (Ryan Kaji), Anna Kendrika (Anna Kendrick), Post Malone, Šameiks Mūrs (Shameik Moore), Rita Ora, Bella Porča (Bella Poarch), Leksi Rivera (Lexi Rivera), Margo Robija (Margot Robbie), Olivia Rodrigo, Adams Sandlers, Valkers Skolbells (Walker Scobell), Hanna Stokinga (Hannah Stocking), Heidija Klūma (Heidi Klum) un daudzi citi. Tāpat arī bija ieradušās vairākas multfilmu atpazīstamākās sejas kā Sendija Čīksa, Dora un citi.

“Nickelodeon”, kas pastāv jau 45. gadu, ir populārākais bērnu izklaides zīmols, kas izveidojis daudzveidīgu un globālu biznesu, it visā par prioritāti uzstādot bērnu intereses. Zīmols ietver televīzijas programmu veidošanu un ražošanu ASV un visā pasaulē, kā arī digitālos risinājumus, izdevniecības un mākslas filmas. “Nickelodeon” ir daļa no “Paramount” globālā multimediju izklaides zīmolu portfeļa.

“Nickelodeon Kids’ Choice Awards” ceremonija būs redzama Go3 televīzijā no 20. jūlija.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsIzskan pārsteidzoša informācija par nesen iepazītajiem “X Faktora” dalībniekiem
Nākamais rakstsTavs horoskops lieliskai dienai – 18. jūlijs