Jaunākajā izdevuma “Vakara Ziņas” numurā piektdien ar saviem makšķernieku stāstiem dalās vairāki mākslinieki, tostarp mūziķis Atis Zviedris, kuru daudzi atceras kā Flame no šova “Talantu Fabrika”. Viņa stāsts ir visai baiss.

Astoņdesmito gadu beigās vai deviņdesmito pašā sākumā, kad Atis dzīvojis Rīgā pretī Lucavsalai, abi ar tēvu devušies spiningot. Tēvs aprīkojis bambusa kātu ar spoli, resnu auklu un vizuli bez āķa. Kad Atis apguvis metiena tehniku, tēvs pielicis arī āķi un dēls devies izmēģināt laimi makšķerēšanas piedzīvojumā.

Pirmie divi metieni bijuši pa tukšo, bet trešajā kas pamatīgi aizķēries. Drīz sapratis, ka velk tuvāk piestātnei ko smagu, bet nekustīgu. Pēc mirkļa uzpeldējis cilvēka līķis ar vizuli mugurā… Sirdij strauji sitoties, Atis skrējis pēc palīdzības pie netālu dežūrējošajiem ceļu policistiem. Viens no viņiem zēna stāstam noticējis un nācis lūkoties “lomu”. Atbrauca visi dienesti, bet topošais mūziķis cerējis tikai uz to, ka atgūs vizuli. Beigās tas arī noticis, bet Atis pārgājis uz pludiņmakšķerēšanu un spiningot atsācis tikai pirms aptuveni 10 gadiem.

 

 

View this post on Instagram

 

Me & my new record 8,5kg pike ?? #recordfish #fishing #pike #fisherman

A post shared by Atis Zviedris (@atis_zviedris) on

Iepriekšējais rakstsJau divas diennaktis nav ziņu par Olaines pusē pazudušo sēņotāju
Nākamais rakstsLatvijā populāras bankas klienti saņēmuši dīvainus zvanus