Reaģējot uz medijos izskanējušajām ziņām un aizdomām par traģisko autosportista Nika Elekša bojāeju, Iekšlietu ministrs aicinājis pievērst īpašu uzmanību, veicot iesaistīto policijas darbinieku rīcības pārbaudi. Taču ministrs uzsver, ka nav pamata izdarīt pāragrus secinājumus – ja Valsts policija izvērtējumā saskatīs kādas neatbilstības, lieta tiks nodota tālākai izmeklēšanai Iekšējās drošības birojam.

Valsts policija jau šobrīd organizē meklēšanas pasākumus, izmeklē bojāgājušā nāves apstākļus, kā arī veido izmeklēšanas grupu. Izmeklēšanas priekšmets ir arī pašvaldības policijas rīcība, izbraucot uz notikuma vietu.

Jauna puiša nāve pēc ballītes Siguldā: Ģimene un policija atklāj jaunus faktus

“Dienestu darbinieku godprātīga uzvedība un rīcība ir atslēga Latvijas sabiedrības kopējai drošības sajūtai un uzticības veicināšanai policijas darbā. Kā iekšlietu ministrs sekoju līdzi notikumiem un esmu uzsvēris jautājuma nozīmīgumu Valsts policijas vadībai – notiek atkārtota izvērtēšana, taču šobrīd nav pamata pāragriem secinājumiem,” pauž iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens.

Iepriekšējais raksts“Viņa visa drebēja..” Autovadītāja gados Siguldā teju izraisa lielu nelaimi – VIDEO
Nākamais rakstsMūziķis Gatis Mūrnieks nonācis “bezizejā”