Piektdien, 24. septembrī, kanālā TV6 plkst. 21.00 realitātes šova “Lauku Sēta” dalībniekus sagaida mākslinieciski darbi, jo nepieciešams saimniecību sagatavot kāzu svinībām. Darbu daudz, taču arī sliņķu šoreiz netrūks. Vai Dakšu komanda jau trešo nedēļu pēc kārtas dosies uz izbalsošanas šķūni? 

Tā kā saimniecībā uz svinībām ieradīsies daudz kāzu viesu, dalībniekus sagaida jauns uzdevums – jaunas guļvietas sagatavošana zem klajas debess. Daudzi dalībnieki ir sajūsmā par iespēju gulēt svaigā gaisā, ne piesmakušā istabā, tomēr būs arī neapmierinātie, jo valdīs uztraukums par iespējamo lietu un kukaiņu uzbrukumiem. Taču pirmā nakts zem zvaigžņotas debess visus satuvinās vēl vairāk, dalībnieki pamostas, gulējuši karotītes pozā – cieši viens pie otra. Tas devis Aivim iespēju naktī apskaut Viktoriju un Kristapam – Maiju. Bet vai bijis jau pirmais skūpsts? Arī Ivars ticis pie gultasvietas kopā ar citiem, jo atvainojies par cigarešu zagšanu.

Sagaidot jaunlaulātos, “Lauku sētas” dalībnieki veido vārtus un kā dāvanu saņem gardumus, arī pa kādam malkam stiprāka dzēriena, kas atraisa emocijas un pat klusā Mārīte kļūst runātīga. Par lieliski paveiktajiem nedēļas darbiem – mājas sienu apgleznošanu, logu tīrīšanu un krāsošanu, sapņu ķērāju veidošanu un citiem – Jānis atved ūdens baļļu, kas dalībnieku patiešām iepriecina, jo iepriekš viņi mazgājušies tikai aukstā ūdenī. Visjautrāk un pēc tam arī visgrūtāk pēc vakara ballītes klāsies Sandim, kurš pārāk uzņēmis uz krūts, arī Magoniņai esot, pēc dalībnieku teiktā, miglainas un mīklainas acis.

Nepaliks nepamanīts arī tas, ka Magoniņa saldi čuč diendusu, kamēr pārējie lielajā saules karstumā strādā. Magoniņa izpelnīsies smīnu arī par to, kā pirmsizbalsošanas uzdevumā mēģinās ūdeni pārnest…duršlakā jeb caurdurī. Kura komanda šajā nedēļā izrādīsies spēcīgākā uzdevuma izpildē un kura sēdīsies uz izbalsošanas soliņa?

Raivja ķermeņa uzbūve pirmsizbalsošanas uzdevumā palīdz uzvarēt un izbalsošanas šķūnī pirmo reizi nonāk Cirvji. Par nedēļas sliņķi tiek atzīta Magoniņa, bet dalībnieks, ko ne acu galā komanda neieredz un vēlas izbalsot, ir Ivars. Magoniņa šķiet apvainojusies, un uzskata, ka tieši saliedētības trūkums komandā licis viņai kā sliņķei sēdēt uz izbalsošanas sola. Sīvā cīņā Magoniņa zaudē Ivaram un pamet “Lauku sētu”. Cirvju komanda ar Sandi priekšgalā gavilē, jo no viņas, pēc dalībnieku teiktā, tāpat nekādas jēgas darbos nav.

Iepriekšējais rakstsIeskaties! Rudens modes tendences 2021 – grimā, frizūrās, apģērbos, apavos un aksesuāros
Nākamais rakstsŠausmīgi notikumi Ventspilī risinājušies kādās dzimšanas dienas svinībās