Gada pirmajā darba nedēļā Latvija atradīsies pārsvarā ciklonu ietekmē – nedēļas pirmajā pusē pārsvarā līs un snigs slapjš sniegs, bet nedēļas otrajā pusē atkal kļūs aukstāks un biežāk sagaidīsim sniegu, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Otrdien dienas laikā teritorijas lielākajā daļā brīžiem līs, bet naktī uz trešdienu no dienvidiem Latviju sasniegs plaša nokrišņu zona, kas nesīs gan lietu, gan slapju sniegu, gan vietām austrumos arī sniegu. Austrumu daļā nokrišņi būs ilgstoši un nokrišņi mazināsies vien trešdienas pēcpusdienā. Tiesa jau vakarpusē no rietumiem Latviju sasniegs jauna nokrišņu zona, kas pakāpeniski virzīsies pāri valsts teritorijai. Dominēs lēns dienvidu un austrumu vējš. Gaisa temperatūra otrdien un trešdien dienas laikā visā Latvijā būs 0…+5° robežās, vienīgi nakts stundās daļā Latvijas ir iespējami nelieli mīnusi. 

Ceturtdien Latvijā pakāpeniski ieplūdīs aukstāka gaisa masa un nakts stundās visā Latvijā, bet dienā daudzviet būs negatīva gaisa temperatūra. Nokrišņi šajās dienās gaidāmi mazāk, bet ja tie būs, tad galvenokārt sniega veidā.  

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 3. janvāris
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās