Mediķi uzsver, ka par situācijas uzlabošanos slimnīcās ir pāragri spriest un viss var arī strauji mainīties. Tam gatavi arī mediķi Jēkabpilī. Par situāciju tur un arī Covid – 19 pieredzes stāstu – turpinājumā.

Jēkabpiliete Sandra “Re:TV” ziņām dalās ar savu pieredzi. Viņa inficējās no saslimušā vīra, piedzīvojot visu slimības smagumu – milzīgu bezspēku, augstu temperatūru, klepu, iesnas un ožas zudumu. Klepus vēl nav pārgājis, arī bezspēks saglabājies un darbā sieviete vēl neatgriezīsies. Turklāt ir smags emocionālais fons – cīņu ar Covid-19 zaudēja viņas mīļotais vīrs, kurš vispirms nedēļu ārstējies mājās, bet trīs dienas slimnīcā. 

Viņa saka, ka pieredze ir ļoti sāpīga un sieviete nekad nav domājusi, ka viņas ģimeni tas skars tik tiešā veidā. “Tuvā, mīļā cilvēka vairs nav. Katram pašam jāizdara secinājumi, cik tas ir smagi, jo tā doma “varbūt es saslimušu viegli, varbūt tas nekas nebūs”  – es tagad varu pateikt no savas pieredzes, ka ļoti kļūdaina domāšana”.

Turklāt viņa nav varējusi piedalīties vīra bērēs, jo tobrīd bijusi slima. Bēru laikā iedegusi svecīti un domājusi par mīļoto cilvēku.

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 21. novembris
Nākamais rakstsPēc šķiršanās lielas pārmaiņas Magones dzīvē