Negadījumos vairāki mirušie – arī otrdien. Aizvadītajā diennaktī pirmdien valstī reģistrēts 131 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietušas 19 personas un divas gājušas bojā, vēsta Valsts policija. Tāpat kļuvis zināms, ka vēl viens cilvēks bojā gājis otrdien.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 325 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 145 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti četri administratīvo pārkāpumu procesi un pieci kriminālprocesi.

19.06.2023. plkst. 18.21 Aizkraukles nov., Iršu pagasts, automašīnas “Opel Astra” vadītājs, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā transportlīdzekļa vadītājs.

19.06.2023. plkst. 14.59 Rēzeknes novads, Lūznavas pagasts, Zosna, Ezera iela 3, vīrietis, vadot traktoru, iebrauca dīķī un apgāzās, kā rezultātā traktora kabīnē tika atrasts bojāgājis vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Otrdien valstī reģistrēti 147 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 19 personas un viena gājusi bojā.  Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 386 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 198 par ātruma pārsniegšanu un pieci par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un pieci kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Tikmēr otrdien, Bauskas novadā, Kurmenes pagastā pie pagrieziena uz Kurmeni noticis CSNg – divu transportlīdzekļu sadursme. Negadījumā ir cietuši cilvēki un viens – gājis bojā.

Iepriekšējais rakstsMilzīga nelaime notiek Latgales pusē
Nākamais rakstsNepareizs lēmums noved pie kreņķiem – VIDEO